Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Óriás
 
Kirana80   2016. 06. 27.

legújabb vélemény

Drága James Dean. Hihetetlenül tökéletes volt az utolsó alakításod is! Rock Hudson és Liz Taylor is óriások voltak, nemcsak ebben a filmben! Az én igazi hősöm mégis Jimmy volt, minden sajnos nem túl sok más filmjében is! Az első óra nehezebb, de nagyon klassz több generációs családtörténet, ahol először léptek fel nyilvánosan is a rasszizmus ellen, és ez külön tetszett. Az 50-es évek nem véletlenül ennyire tetszetősek, mert akkor még tényleg kiemelkedően a színészi játékon volt a hangsúly!

 
szaka123   2016. 01. 25.

Igazából, James Dean miatt ültem le megnézni ezt a filmet. Nem csalódtam sem a játékában, sem a filmben. Igazi klasszikus család-történet. Hatalmas színészekkel (Taylor, Hudson, Baker, és a még nagyon fiatal Hopper). A játékidő nagyon hosszúnak tűnhet, de ha belekezdesz, nem nézed az órát, csak hagyod, hogy magával sodorjon a történet!:)


 
juhasz-david93   2016. 01. 26.

Annak ajánlom bátran, aki szereti a hosszú, terjedelmes, kissé talán negédes, de mégis magával ragadó családi eposzokat, mint amilyen például az Elfújta a szél is.

A film összbevétele 35 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Bick Benedict szerepére Rock Hudson mellett William Holden volt a legesélyesebb, a stúdió vezetői azonban a korukat figyelembe véve a fiatalabb Hudson mellett döntöttek.

(JcWh)
 

A 3. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban 1956-ban.

(dulkap)
 

Mivel James Dean a forgatás közben hunyt el, a film befejezéséhez dublőröket és utószinkronizálást alkalmaztak.

(wintermat)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.