Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

A válságstáb (2015)

Our Brand Is Crisis
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
16
Képek
2
Videók

Galéria (16)

Joaquim de Almeida
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Anthony Mackie
Sandra Bullock
Billy Bob Thornton
Sandra Bullock
Zoe Kazan
Sandra Bullock
Zoe Kazan
Ann Dowd
Anthony Mackie
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Anthony Mackie
Ann Dowd
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Anthony Mackie
Billy Bob Thornton
Joaquim de Almeida
Sandra Bullock
Anthony Mackie
Zoe Kazan
Sandra Bullock
Zoe Kazan
Sandra Bullock
Billy Bob Thornton

Videók (2)

 
indingo   2020. 10. 01.

legújabb vélemény

0

Nekem nagyon tetszett a film dinamikája. Bullocknak is nagyon jól állt, a szerep a karakter. A történet kellően mocskos és elgondolkodtató.

 
Artemisia   2019. 11. 16.

2
Katasztrófa

Egyszerűen szörnyű ez a film. Azt nem tudtam eldönteni, hogy megüti-e azt a fokot, mikor olyan rossz, hogy már jó, de az biztos, hogy nagyon rossz:'-) Na jó, annyira mégsem, mert itt-ott lehet rajta jókat derülni, de azt sem a forgatókönyv szerinti poénokon, hanem azon, hogy mennyire gyerekes, bugyuta jeleneteket vettek fel , egy-egy jelenetnek mennyire rossz a kivitelezése (pl.a buszos üldözés döbbenet, hogy milyen igénytelen). Kaotikus, szétzilált, össze-vissza ugrál a történések között. Az egész problematika és történetvezetés kérdőjeles, nincs igazi kiváltóoka, tétje,célja a filmnek. Olyan,mintha egyes összefüggéstelen jeleneteket összefűztek volna egy csak képekre apelláló, alapvetően mondanivaló nélküli montázsba. A színészi játékokról is ejtenék néhány szót. Azokra a legtalálóbb kifejezés a kínos. Egytől-egyig kínosak a karakterek. Kivéve Sandra Bullock-ét. Mert az övé vérciki...Katasztrófa Jane a filmbélí beceneve, ami nagyon találó, na de nem a jellemére, hanem a viselkedésére értve. Katasztrófális a karakter. Még Sandra Bullock sem mentette meg. A mellékszereplők szintén borzasztóak, ráadásul indokolatlanul, releváns szerep nélkül jönnek-mennek a filmben. Szóval szörnyű. Én nagyon kedvelem Sandra Bullockot, de valami szörnyű.

 
rbernadett   2016. 03. 07.

1

Nem annyira sikerült rájönnöm, hogy mit szeretne mondani a film, aminek egyszerű oka van, gyakorlatilag senkivel nem tudtam azonosulni. Pedig a téma nagyon aktuális, Amerikában meg pláne, ennek ellenére sem. Értem én, hogy Sandra Bullock szerette vol... több»

 
Sziszi   2016. 07. 17.

1

Kíváncsi voltam erre a filmre, bár nem sok jót hallottam róla előzetesen. Hát, most már értem, miért... A bugyuta, logikátlan történetvezetés teljesen lerombolja a filmélményt.

 
tamas84   2015. 11. 17.

1

Billy Bob és Bullock kettőse szerintem nagyon jól működik, de ez sem menti meg a filmet az unalomtól és a logikátlanságtól. Egyet értek az előttem szólókkal, de én megadom neki az átlagos jelzőt.

 
tomtom   2015. 10. 21.

1

Lett volna potenciál ebben a dramedyben, de sem a sztori, sem az alakítások nem lettek emlékezetesek. Akkor már nézzétek meg a dokumentumfilmet, amit az érdekességek között is említenek itt a mafabon.

 
Zed Baker   2019. 04. 14.

0
Kár érte!

Ha az első 20 perc után sikerül helyére tenni a film besorolását – miszerint ez a büdös életben nem lesz politikai dráma –, és vígjátékként folytatod, akkor talán nem kapcsolod ki a kétharmadánál. Annyira semmitmondó mozi ez, hogy egy House of cards ajánló is érdekfeszítőbb. 5/3-as alá... Kár érte, mert több volt benne. Sandra Bullock nem erről a filmről fog az unokáinak mesélni, és mi sem ezt hozzuk majd fel 10 év múlva vele kapcsolatban...

 
Önkritika, de legalábbis szarkazmus nélkül nem lehet filmet készíteni az amerikai politikai tanácsadás exportjáról. Ezért lett filmművészetileg sekélyes, politikailag pedig felháborító a George Clooney bábáskodásával és Sandra Bullock főszereplésével készült A válságstáb. 4/10 több»