Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

Mancs őrjárat: Vigyázz, kész mancs! (2019)

Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
Józsi   2020. 01. 31.

legújabb vélemény

0

Rettenetesen untam magam a film alatt, nem tagadom. Nem is értem, miért ültem be rá, az animáció szörnyen idejétmúlt, ráadásul a karakterek annyira egysikuak, hogy nem is igazán lehetett bármilyen tanulságot levonni belőle, pedig ez egy igazán minimálisan támasztható elvárás egy mai mesével szemben.

 
matynero   2020. 01. 30.

0

Ó, hát ez egy igazán aranyos kis mese, bár kétségeim vannak afelől, hogy ez egy igazán tartalmas családi élményt tudna nyújtani. A történet maga talán egy kissé bugyutácska, amit a nagyok talán nem igazán tudnának élvezni. Na, de ez nem is baj, egyszerűen ilyen is kell, úgy érzem.


 
Fintil   2019. 12. 27.

0

Mostanáig a csapból is a Jégvarázs folyt, örülök, hogy végre van valami, amit fiúkkal is meg lehet nézni. Az előző rész is nagy kedvenc volt, nekünk ez is bejött a maga egyszerű kis történetével. Óvodásoknak, kisiskolásoknak biztosan tetszeni fog.

 
FunBoi   2019. 08. 22.

0

Aranyos mese a sorozatból jól ismert karakterekkel. A története egyszerű, pont az ajánlott korosztálynak megfelelő. Szerintem a gyerekmeséken edződött szülőknek is elnyeri a tetszését.

Galéria (6)

Videók (2)