Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76

Ringo visszatér (1965)

Il ritorno di Ringo
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Filmbarbár   2020. 02. 21.

legújabb vélemény a nap véleménye

Duccio Tessari egyik legnagyobb dobása

:::CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: A Ringo visszatér az italowesternek egyik kiemelkedő, mégis talán kevésbé ismert és ritkábban játszott darabja. Mindez feltehetően annak is köszönhető, hogy nem annyira látványos, mint sok más hasonló zsánerfilm, s hogy sokkal inkább a lelkiállapotok ábrázolására törekszik. Ezért is merem azt állítani, hogy mint western nem igazán működik, még akkor sem, ha egyébként sok tipikus kellék megvan a történethez. A Ringo visszatér az én szememben sokkal inkább (lélektani) dráma, amelynek persze megvannak a westernes hangulati elemei. Duccio Tessari egyik legnagyobb dobása ez a film, a rendező-forgatókönyvíró talán legkvalitásosabb munkája ez; ritkaság, hogy eg... több»

 
coyote   2016. 07. 05.

Mindössze az utlsó tíz perc nem ült teljesen az őrült lövöldözéssel, a nem odaillő indiánnal, a golyószóróval a melankolikus hangulatba...különbe eszméleten fim.


 
Xenomorf   2015. 09. 13.

Bravo bravissimo! Ha létezik spagetti western, amit mindenkinek látnia kellene Gemmával, akkor az határozottan ez!

Giuliano Gemma
Giuliano Gemma
Giuliano Gemma
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.