79% 24 szavazat
Pereputty

Pereputty

Rodnya
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
25
Szereplők (25)
4
Képek (4)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy vidéki asszony meglátogatja a nagyvárosban élő egyetlen lányát és unokáját. Ám teljesen elveszik ebben a nyüzsgésben, valahogy képtelen megérteni ezt a világot.

(csd)

Forgatókönyvíró: Viktor Merezhko
Ország: Szovjetunió
Premier (HU): 1984.11.01.
Nonna Mordyukova
Svetlana Kryuchkova
Nonna Mordyukova
Nonna Mordyukova

KULCSSZAVAK

 
2017.03.26 marklar

legújabb vélemény

Nekem egy kicsit nyomasztó volt a hangulat, nagyon nem szeretnék egy ilyen világban élni, amilyet elém tárt a film. A karakterek nagyon hitelesek és az alakítások is fenomenálisak, és bár nagyon jót nevettem néhány poénján, valahogy mégis mellbe vágott ez a téma.

0
 
2015.11.17 ANdraS

Nagyon jó film - Nikita Mihailkov-tól egyébként még rosz filmet nem is láttam. Igaz, hogy talán a mostani fiatalokat nem szólítja fel, de az biztos, hogy csak a Szovietek és talán a Franciák tudnak egy civil filmet, civil sztoryval és egyszerű karakterekkel ilyen különlegesen, emberiesen bemutatni. Nekem 9/10!

0
 
2016.11.09 lexlutor

Szerintem nagyon jópofa film, egyszerűen a szovjet filmipar mindig meg tud lepni, megkockáztatom, hogy nem egy alkotásával ráver az amerikai filmgyártásra. Ez itt ugyan nagyon könnyedén, de mégis rendkívül hitelesen tálal egy komoly szocreál témát. Ajánlom mindenkinek!

0