Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
65

Rosewood

(Rosewood)
Rosewood
 
Megamovie  2016. 02. 22. 19:56

A sorozat középpontjában Dr.Rosewood ,egy Miami patológus,akinek semmi sem kerülheti el a figyelmét a holttestek kielemzéséről és okának kiderítéséről karöltve a csinos és fiatal Annalise Villával.Összességében egy jópofa heti ügyes felállású sztorikat felvonultató sorozat ,amelynek főszereplői és sztorija is nagyon jól működik.

 
Zsóka  2016. 06. 07. 01:58

Tetszik, kifejezetten:) Érdekes a krimi-vonal, és a magánéleti szál is:) 5 csillag:)

 
HitGirl  2016. 07. 19. 23:53

Azt még rá lehet fogni, hogy van egy sajátos humora, de ez nem túl sok akkor, ha az egész vontatott és unalmas. Egyébként pont olyan érzésem van, hogy az ilyen jellegű sorik ideje már lejárt, ettől többet kell adni, pláne ha erős a mezőny, és tényleg válogatni kell, hogy mit nézzen az ember.

 
stif  2016. 06. 24. 11:38

Hát ahogy az előttem szólók is, én sem vagyok éppenséggel túlságosan elégedett, és akkor finoman fogalmaztam. A trailer alapján láttam benne fantáziát, de nálam kasza lett az első epizód után. Talán egyszer bedarálom, ha úgy leszek idővel, de nem fogom sajnálni, ha erre nem kerül majd sor.

Morris Chestnut
Morris Chestnut
Jaina Lee Ortiz
Morris Chestnut
Anna Konkle
Anna Konkle
Morris Chestnut
Morris Chestnut
Anna Konkle
Morris Chestnut
Gabrielle Dennis
Jaina Lee Ortiz


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.