Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Üresjárat (1988)

Running On Empty
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
4
Képek
Videók

Vélemények: Üresjárat (1988)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Berto49   2017. 12. 05.
Folyton csak menekülni

Kevésbé ismert családi dráma Sidney Lumet rendezésében 1988-ből. Tetszett a film, csak a történet alapjával van bajom, ezért a ráépülő film is elég labilis lábakon áll. Egy házaspár, két éves gyerekkel, a hetvenes évek elején háborúellenes aktivistaként felrobbantott egy napalmot gyártó vegyi üzemet, naivan azt gondolva, hogy ezzel véget tudnak vetni a háborúnak. A robbantás tudtukon kívül egy bénulást és vakságot okozó tragédiával járt, a véletlenül a helyszínen tartózkodó gondnok volt a sérült. Ezt követően, mint az üldözött vadak állandóan menekültek a nyomozó FBI elől. (Az is kérdéses, hogy az eltelt 15 év alatt az FBI miért nem tette ad acta az ügyet, ezer és egy más bűnügy is történt!)... több»

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

1988-ban gyártott filmhez képest nagyon jó, a színészek remekül alakítanak, a karakter, amit eljátszanak még nagyszerűbbek, a zenék nagyon tetszenek, szerintem ez egy igazi kis családi hétvégi filmnek, pompás.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.