Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal – A film (2021)

Gekijouban Bishoujo Senshi Sailor Moon Eternal
Filmadatlap
 
23
Szereplők
2
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Videók (2)

 
Bady   2021. 06. 04.

legújabb vélemény

0

Szerintem méltó folytatása az eredetinek, az animáció és a zene is sokat javult. Nem vagyok oda azért, ha régi sorozatokat, filmeket folytatnak, de azt kell, hogy mondjam, ennél bejött.

 
Sanyi   2021. 05. 04.

0

Hűséges a mangához, ami már eleve jó kezdés. Mintha a 90-es évek sorozatát és a Crystal-t kombinálták volna - érettebb, mint az eredeti, de az animáció jobb, mint a Crystal.

 
A japán mozik animefilmjeiből pár filmfesztivált és egy-egy bemutatót leszámítva ki szoktunk maradni, pedig számos, a hazai közönséget is érdeklődő alkotók (Hosoda Mamoru), franchise-ok filmjei (pl. Demon Slayer film, ami USA-ban blockbusterekkel versenyzik a jegypénztáraknál) készülnek Japánban. Kellemes meglepetés volt így a Netflix bejelentése, miszerint a világ minden pontján – így hazánkban is – náluk debütál a Sailor Moon Crystal reboot sorozat kétrészes mozifilmje, a Sailor Moon Eternal. 22 évnyi, legális Sailor Moon bemutató nélküli állapot után megvan a film maga bája és nosztalgiafaktora, ám az anyasorozatra jellemző hibáit nem volt képes levetkőzni az új formátumában. több»