Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
5
Vélemények
61
Képek
6
Videók
 
Zoer8993   2017. 05. 29.

legújabb vélemény

Ez olyan film amit ugyan nem kaptak fel de éppen ettől rejtett kincs. Mindenkinek legalább egyszer nézősnek kéne lennie. Annak ellenére, hogy milyen típusú film ez remek lett.

 
hackerjulcsi   2015. 01. 26.

Ennél jobban aligha lehet megjeleníteni a világunkban uralkodó kontrasztokat és az emberi faj elcsökevényesedését. Letaglózott, bevallom néhol bekönnyeztem is tőle. Rádöbben az élet fontos dolgaira és megdöbbent. A film egyik különlegessége, hogy olyan, mintha egy természetfilm lenne, hiszen csak képek vannak benne illetve aláfestő zene, de bármilyen szöveg, vagy felirat nincs. Tisztán a vizuális ingerekre hat, de azt nagyon. Érdemes megnézni annak is, aki nem feltétlenül szereti a "művész" filmeket. Édesanyám például csak vígjátékokat néz szinte, de ez még neki is tetszett. Bátran ajánlom, egy gondolkodó embernek kötelező darab!


 
evaka3355   2015. 07. 25.

Nem értem meg miért nem ezt a filmet díjazzák orrvérzésig. Hát ez maga a művészet. Ahogy azok a képek megjelennek, azokkal a zenékkel... 5x láttam, de még biztos megfogom nézni. Meditációs, filozofálós élmény, ami tényleg ad valamit a nézőnek.

 
orlandooo   2015. 03. 01.

Na ez az a film amit mindnekinek ajánlanék, Szépen leírja/ bemutatja az élet körforgást és sok kultúrális szokást is megmutat valamit ezeket úgy mutatja be olyan szemszögből mintha mi is jelen lennénk.. nagyszerűen megvan csiálva ez a film, csak Gratulálni tudok, és Ajánlom mindnekinek mégegyszer..:)

 
qbex   2015. 06. 17.

Ez a film egy CSODA! FANTASZTIKUS! Nagy tv kell hozzá és full HD. Leírhatatlan élmény! Mindenkinek ajánlom!

Ron Fricke
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.