43% 76 szavazat
SAS: Vonatrablás a csatorna-alagútban

SAS: Vonatrablás a csatorna-alagútban

SAS: Red Notice
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
26
Szereplők (26)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

Hol nézheted

Sam Heughan
Sam Heughan
Ruby Rose
Sam Heughan

FILMINFÓ

Terroristák egy csoportja elfoglalja az Eurostar egyik járatát - a Londont Párizzsal összekötő vasúti vonalon így 400 utas esik foglyul. A túszok kiszabadítására egy, a vonaton civilben utazó SAS katona kezd el mozgolódni. Segítségére lesz az akcióban Tom Buckingham őrmester és… Több


Rendező: Magnus Martens
Író: Andy McNab
Forgatókönyvíró: Laurence Malkin
Ország: Egyesült Királyság, Hollandia, Svájc, Magyarország
Premier: 2021.03.12. | Netflix (2021.08.27.)
 
2024.03.24 Klauka89

legújabb vélemény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sam Heughan miatt néztem. :D Amúgy néhol elég unalmas. Jó volt viszont látni a Lyukas-sziklát. A lánykérés elég bohókás volt, illetve hogy az esküvőjén, fogadalomtétel közben is felveszi a telefont hát... nice.

0
 
2021.10.14 jfruzsi97

Egy alap, tipikus akció film. Egyszernézős lesz. Néhol számomra unalmas is volt.

1
 
2023.02.18 cynicalrealist

Csatornaszag

Kétségkívül el kellett telnie egy kis időnek, mire rájöttem, hogy a Netflix egyetlenegy dologban profi, ez pedig a kiábrándítás. Ha egy mozicsatorna a legalapvetőbb feladatát sem képes ellátni, azaz szakmányban gyártja a nézhetetlen filmeket, ott tényleg baj van. Pedig a filmiparban vannak simán megugorható feladatok, ilyen például a magányos akcióhős műfaja, ami tényleg nem bonyolult. Olyannyira nem az, hogy ebből a fajtából már több ezer készült, így bár kiismerhető, mégis szórakoztató lehet, ha másért nem, hát azért, mert tudjuk, mit várhatunk tőle. Ezzel szemben a jelen alkotás gyakorlatilag egy rossz vicc. Pocsék történet, egydimenziós szereplők, alapvető történetmesélési hibák jellemzik a filmet, amit csak két részletben sikerült megnéznem, annyira fárasztóan gyenge volt. Pontosabban: rossz. Mindenesetre a távolban felsírt egy John McClain.

0
 
2021.08.27 4EverAlfa

Gagyi

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az elejétől kezdve gagyi akciójelenetek, egy alapból jó sztorit a film történetvezetése valahogy középszerűvé tett. A párbeszédek gépiesek, életszerűtlenek, színészi játék szinte senkinél nem jön át. A főgonoszt alakító színész és mindenes nő fogcsikorgatva dühöngi végig, a főszereplő pedig blazírt arccal kommandózza végig a sztorit, a végén egy hiteltelen, sírós jelenettel zárva. Nagyon nem tetszett a film.

0
 
2021.08.28 BÉLA Nézhetetlen

HA-HA-HA

Micsoda mázlisták ezek a tálibok ott Afganisztánban, hogy ezeket nem vették be ellenük.

0