Mi ez a Budapesten forgatott új akció-thriller, amit mindenki néz a magyar Netflixen?

A napokban debütált az SAS: Vonatrablás a csatorna-alagútban című brit akció-thriller, mely máris a második legnézettebb film jelenleg a magyar Netflixen. 

A történet főszereplője a különleges erők tisztje, Tom Buckingham (Sam Heughan), aki elviszi barátnőjét, Dr. Sophie Hartot (Hannah John-Kamen) egy romantikus vonatútra Londonból Párizsba, hogy megkérje a kezét. A Grace Lewis (Ruby Rose) vezette zsoldoshadsereg azonban eltéríti a vonatot, és túszul ejtik a fedélzeten lévő összes utast. Buckingham az egyetlen, aki felveheti velük a harcot.

A film forgatása 2018-ban kezdődött meg Budapesten, majd a munkálatok 2019-ben folytatódtak Londonban és Párizsban. A főbb szerepeket Andy Serkis, Tom Wilkinson, Ruby Rose, Tom Hopper, Hannah John-Kamen és Sam Heughan alakítják. 

Az SAS: Vonatrablás a csatorna-alagútban 2021. március 12-én debütált a Sky Cinema-n, míg itthon augusztus 27-én mutatkozott be. 

A film meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg 53 százalékon áll, de úgy fest, a hazai közönség sem rajongott érte túlságosan, még akkor sem, ha jelenleg ez a második legnézettebb Netflix-film. A Mafabon mindössze 36 százalékos értékelést kapott a nézőktől.

Ha kíváncsi vagy rá, idelent nézd meg az előzetesét, ha pedig kedvet kaptál hozzá, ide kattintva a mafabon adatlapon rögtön el is indíthatod a lejátszást, amennyiben van előfizetésed a Netflixen.

akció

Terroristák egy csoportja elfoglalja az Eurostar egyik járatát - a Londont Párizzsal összekötő vasúti vonalon így 400 utas esik foglyul. A túszok kiszabadítására egy, a vonaton... több»