Nagyon vártam a filmet onnantól, hogy megtudtam, hogy Tobin Bell visszatér Jigsaw-ként. Különösen tetszett, hogy közelebbről ismertük meg a karaktert. A csapdák jók voltak, és izgalmas is volt. A 8-9. rész után felüdülés volt. Ajánlani tudom csak!
Féltem, hogy annyira lerágott csont ez a sztori, hogy nincs benne több, viszont egy teljesen korrekt történet lett belőle. Persze, nincs az a lendület, mint az első részekben, de teljesen megfelelt ez így is, Tobin Bell pedig hozza a szokásos remek formát.
Szerintem itt jó volt a történetszál, a csapdák eredetiek voltak, most tért vissza úgy igazán az első kettő film erősségéhez, a 2021-ből nekem az előzetes is sok volt. Amanda is újra színen, és furfangosan kitervelve utánajártak a számláknak. a cselszövéseknek úgy. hogy ez most nálam 80%-os lett.
Csalódás volt a film. A történet egyszerű, bár az nem feltétlenül hiba. A csapdák túl egyszerűek (első, utolsó) vagy túl brutálisak. Esélyük sincs. A végét meg mintha összecsapták volna. Kihagyható a film.