Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65

Shaolinok szövetsége (1966)

Shaolinok szövetsége
Filmadatlap
 
16
Szereplők
1
Vélemények
1
Képek
Videók

 
Filmbarbár   2019. 04. 13.
Csalódás

A Shaolinok szövetsége sajnos ötlethiányban szenvedő film, amely semmi extrát sem nyújt a hasonló műfajú produkciókhoz képest. Ezeknek egy része – már amennyit láttam – egy kaptafára készült, kevéssé színvonalas iparosmunka, nagyjából hasonló témákat variálva, sok sablont egymásra dobálva. Amennyire észrevettem, mintha lenne egy forgatókönyv váz, amit tetszés szerint kiszínezhettek az alkotók, de valójában csak kevesen voltak képesek az éppen aktuális filmet a nézhető színvonal fölé tornázni, és eredetiség hiányában megragadtak a középszerűségnél. Kicsit tündérmeseszerű alkotások ezek, kicsit olyanok, mint a szappanoperák, az egyszerű nézőt próbálják szórakoztatni, és kiragadni őt a mindenna... több»

 

Állítólag a fiatal Jackie Chan is megjelent a filmben az éneklő gyermekek között, de a női főszerepet alakító Pei-Pei Cheng ezt tagadta.

(Filmbarbár)
 

2007 tavaszán a Weinstein testvérek bejelentették, hogy Quentin Tarantino fogja elkészíteni a film remake-jét, de ez elmaradt.

(Filmbarbár)
 

King Hu rendező azt mondta, hogy a női főszerepre kifejezetten balett táncost keresett.

(Filmbarbár)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.