Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
Berto49   2018. 11. 06.

legújabb vélemény

Lehet, hogy a véleményem egyeseknél kicsapja a biztosítékot, de; ilyen unalmas zsarutörténetet – szerencsére – ritkán lehet látni. Egyetlen – bár számomra teljesen érdektelen jelenetsor– a tíz perces autósüldözés, amire az autóőrültek a nyálukat csorgatják. A rákban meghalt Steve McQueen színtelen játéka még csak tovább fakítja a filmet. Olvastam, hogy a nagy Steve utált szöveget tanulni, ezért szinte alig szólalt meg a filmben, helyette inkább verdákkal és motorokkal foglalkozott. Az említett hosszú jelenetben is ő vezetette a Mustangot, a biztosítótársaság legnagyobb bánatára. Nem csodálom, hogy eddig nem akartam megnézni, most is kár volt! Az eredeti címe "Bullitt" volt, de ismert címváltozata "A chicagói tanú" is.

 
chelseakori   2015. 02. 14.

Mindenkinek ajánlanám ezt a filmet,akik szeretik az igazi klasszikus autóshajszákat.Véleményem szerint ebben a filmben van az egyik legjobb,ugyanis a maiak össze-vissza vannak vágva,követhetetlennek emberi szemmel,ez pedig még tökéletes ebből a szempontból .

A film összbevétele 42 300 873 dollár volt (imdb.com).

 

Az 5. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1968-ban.

(dulkap)
 

A rottent. kritikaösszegzése alapján a film 97%-os.

(citizenfour99)
 

Bud Ekins A nagy szökés (1963) c. filmben is segített McQueen-nek a motoros ugrás jelenetnél.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.