Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
22
Képek
2
Videók
A Magnum ereje
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Filmdoki   2019. 02. 18.

legújabb vélemény

A zsaru visszatér

Harry két év szünet után tért vissza Magnumjával a kezében, hogy ezúttal egy csapat motoros rendőr nyomába eredjen, akik önkényesen szolgáltatnak igazságot. A Magnum ereje nagyobb, akciódúsabb, mint elődje, azonban nem feltétlen jobb. Első megtekintéskor gondolkodás nélkül az eredeti film fölé helyeztem, másodszori megnézésre azonban már szépen előjöttek hibái. Kezdjük azonban a pozitívumokkal. Szerencsére a film az előző epizódhoz hasonló komoly hangvétellel rendelkezik, így nem fél újfent kicsit moralizálni az igazságszolgáltatás kapcsán. Harry ellenfelei által válaszúthoz érkezik: Meddig lehet elmenni a bűnüldözésben? Önbíráskodhat-e egy rendőr? A történet kifejezetten intelligens, a ross... több»

 
NorbiP   2017. 03. 11.

Ahhoz képest, hogy folytatás, és azok általában rosszak szoktak lenni, ez kifejezetten jó volt. Szeretném kiemelni az utolsó 15-20 percet, ami meglepően badass volt.


 
Barthy   2015. 09. 01.

Talán meg merem kockáztatni, hogy tökéletes lett. Hát ez a film... eszméletlen ütős. Egy igazi kuriózum! De persze nem is vártam kevesebbet tőle. Ajánlom!

A film összbevétele 44 680 473 dollár volt (imdb.com).

 

David Soul ezen filmben való alakításnak köszönheti, hogy felfigyeltek rá és a Starsky & Hutch krimisorozatban megkapta Ken Hutchinson nyomozó figuráját.

(Bogi87)
 

Mitch Ryan ennek a filmnek köszönheti, hogy szélesebb körben is ismert lett.

(Bogi87)
 

Hal Holbrook karrierjét A Magnum ereje indította be.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.