Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74

Árral szemben (1993)

Striking Distance
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

legújabb vélemény

Lebilincselő film Bruce Willistől. Az egyik kedvenc akciófilmem. Végig izgalmas és nem lehet előre következtetni.

 
Filmelemző   2018. 05. 17.

Már 25 éve annak, hogy ez a film elkészült, de még ma is élvezetes. Fő erőssége a fordulatos sztori és maga Bruce Willis, aki itt még tetemes hajmennyiséggel tolja végig a filmet. Sarah Jessica Parker még kifogástalan külsejű és kettejük románca is szórakoztató. Az árral szemben inkább krimi, mint akció, de annak első osztályú. Értékelésem: 7,5/10 pont.


 
dombia94   2015. 02. 09.

Általában nem szeretem az ilyen típúsú filmeket, de ez a film nagyon tetszett!! A végén pedig egy olyan csavar van, ami szerintem tényleg nem kiszámítható és átlagos fordulat! Bruce Willis remek alakítást nyújt ebben a filmben! Nagyon tudom ajánlani mindenkinek!

 
kuba.pal   2017. 03. 16.

Nem egy rossz akciófilm, bár teljesen felejthető, egyszer nézhető. Az egészet valahogy csak Bruce Willis alakítása tartja, amely alakítás már a jól megszokott, szikár karakter. Nem mondanám túlzottan izgalmas filmnek, ennek ellenére szerintem, az aki szereti a műfajt, annak tetszeni fog ez a film is. :)

 
KATE   2015. 04. 08.

Igazán kíváncsi lettem volna, hogy a megjelenéskor vajon hogy fogadta a közönség, szerintem mára megkopott, nem egy időtálló alkotás. Sajnos nagyon lapos szinte minden szempontból, a képi világa is teljesen jellegtelen. Kár érte.

Bruce Willis
Dennis Farina
John Mahoney
Bruce Willis
Sarah Jessica Parker
Bruce Willis
Sarah Jessica Parker
Bruce Willis
Bruce Willis
Sarah Jessica Parker
Bruce Willis
Bruce Willis

A film összbevétele 23 798 623 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Ed Harris játszotta volna a főszerepet, majd újraírták Robert De Nirora és végül Bruce Willisre.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.