Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Sorry for Your Loss (2018-2019)

Sorry for Your Loss
Filmadatlap
 
42
Szereplők
2
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Elizabeth Olsen

Videók (1)

 
Chatman   2022. 06. 23.

legújabb vélemény

0

Nincs túl sok mondanivalóm azon kívül, hogy ez a történet és az ábrázolásmód nagyon valóságosnak tűnik. Nincs szenzációhajhászás vagy botrány, ez a művészet a legjobb módon utánozza az életet. Elizabeth Olsent még sosem láttam színészkedni, és csodálattal tölt el a karakter, akit életre keltett.

 
KATE   2018. 12. 06.

0

A színészi játék kiváló, Elizabeth Olsen hihetetlenül jó benne. Ez a sorozat képes érzelmeket előhozni az emberből. A történet elképesztő. Ez az egész sorozat hihetetlen.

 

A sorozat világpremierje a 2018-as Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt a kanadai Ontario tartományban, Torontóban. A sorozat első négy epizódját vetítették le, majd ezt követte egy kérdezz-felelek az alkotóval, Kit Steinkellnerrel.

(Hupka Adrián)
 

2013 körül Kit Steinkellner drámaírót egy olyan éjszaka ihlette meg, amikor azt hitte, hogy valami szörnyűség történt a férjével. Ebből született a koncepció, amit megírt. Ezt az írást elküldte Robin Schwartznak, a Big Beach produkciós cég programigazgatójának, akinek megtetszett Steinkellner ötlete, és megkérte, hogy készítsen egy teljes forgatókönyvet.

(Hupka Adrián)