87% 112 szavazat
Spider-Man

Spider-Man

Spider-Man
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
78
Szereplők (78)
13
Képek (13)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Peter Parker - iskolás, újságíró és amikor épp senki nem tudja merre jár, akkor New York pókjelmezes védelmezője. Ebben az ikonikus animációs sorozatban Peter életét és Pókember kihívásait tekinthetjük meg, valamint a képregényhez hű módon ismerhetjük meg Venom és Carnage eredetét.

(JokerOmen)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1994.11.19. | Disney+ (2022.06.14.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

 
2019.06.09 Norbert93

legújabb vélemény

A barátságos és közkedvelt

Nálam ez egy olyan klasszikus rajzfilm, ami bemutathatta és megismertette velem magát a Pókembert és az ellenfeleit, mellette a karakterek motivációit és indítékait. Egy ilyen lineáris sztorival rendelkező sorozat gyakorlatilag a földbe döngölte a magyar adókon hétvégente sugározott, sztorival és fantáziával csak korlátozottan rendelkező mesék legnagyobb részét. Mondhatni kész felüdülés volt az akkori rajzfilm felhozatal mellett, talán csak az animék érték el ezt a szórakoztatási szintet, mint Pókember.

0
 
2018.05.04 JokerOmen

Pókember, pókember.... csodálatos pókember! Még mielőtt a Marvel Moziverzum átvette volna a box office felett a hatalmat, ez a négy évet megélt animációs sorozat gondoskodott arról, hogy egy kiterjesztett univerzumban élhessük át kedvenc hálószövőnk ... Több

0