70% 75 szavazat
Szelíd szerelem

Szelíd szerelem

Love Comes Softly
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Házasságuk során egy ígéretet nem sikerült betartaniuk. Hogy sosem lesznek szerelmesek. Egy asszony álma az új életről vállalkozó kedvének, bátorságának és belső erejének próbatételévé válik. Marty egy szekéren érkezik az amerikai határvidékre, hogy új életet kezdjen. Egy előre megjósolhatatlan tragédia folytán az asszony megözvegyül és úgy érzi, a jövő nem tartogathat már számára sok jót. Ekkor dönt úgy, hogy elfogadja a szintén özvegy Clark Davis ajánlatát és hozzámegy a férfihoz, akitől azonban nem remélhet mást, mint egy kényelmes, de szerelem nélküli házasságot, mely csak a következő tavaszig szól. Amint eljön az ideje, hogy Marty visszainduljon szülővárosába, egyre több kétség gyötri és felfedezi magában a szerelmet, melyre már sosem tartotta képesnek magát új férje iránt.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.03.22.
Több
Katherine Heigl
Dale Midkiff
Skye McCole Bartusiak
Katherine Heigl
Corbin Bernsen
Theresa Russell
Katherine Heigl
Dale Midkiff
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
 
2020.10.11 KatalinGulyas1982

legújabb vélemény

A szerelem finoman bekopogtat

Azért tartják csak egyszer nézhetőnek,mert az életről szól,a bűnök felmagasztalása nélkül. Komolyan mondom,ha csak normális,keresztény értékrendű filmeket néznének az emberek,nem lenne ennyi mentális betegség.

0
 
2015.03.30 Fildi

Szerintem egy nagyon szép,romantikus film, gazdag érzelemvilaggal. K.Heigl nagyon bájos benne és igazán jól áll neki ez a szerep . Érzelmileg magával ragadó nagy hatású film.

0
 
2015.06.26 Mócii

Nekem annyira nem jött be ez a film. Szerintem eléggé sablonos, sok újat nem tudott mutatni. A színészekre nincs panaszom, ők nagyon jól hozták a karakterüket. De ez sajnos kevés.

0
 
2015.03.28 MMarko22

Alapvetően mint színésznőt nagyon kedvelem Katherine Heigl-t.ezért is néztem meg ezt a filmet. Ebben a filmben is jól alakított. Egyszer nézhető film, egyszerű történettel.

0