45% 44 szavazat
Szinglik éjszakája

Szinglik éjszakája

Szinglik éjszakája
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
28
Szereplők (28)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Négy barátnő, Juli (Hámori Gabriella), Edit (Nagy Ilona), Zsófi (Gallusz Niki) és Adrienn (Szávai Viktória) gyerekkorában megfogadja: soha nem mennek férjhez. A négy csinos, okos, művelt, a húszas évei végén járó lány tartja is magát a kijelentéshez, ám Juli egyszer… Több


Rendező: Sas Tamás
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2010.02.25.
 
2022.03.02 Liza1997

legújabb vélemény

Jó lett volna a történet, a színésznők is aranyosak, de valahogy nagyon esetlenül lett összerakva, előre lehet tudni, mikor mi fog történni, a viccek kínosak, a maffiózók gázak, elég ciki, hogy a magyar filmek így képzelik el a maffiát. Csicsás és buta.

1
 
2017.09.24 SzFa

Értékelések alapján az egyik legrosszabb Magyar vonatkozású filmnek mutatta be, ezért néztem meg kíváncsi voltam mitől olyan rossz. Igazából nem csalódtam, de nem volt rosszabb mint bármely más Magyar film. Se jó, se rossz, átlagos és unalmas.

0
 
2016.12.23 cinderella

Elég bugyuta egy film, de a magyar filmektől nem várok mást, úgyhogy nem volt csalódás. Egyszer végig lehet ugyan nézni és maga a történet nem lenne rossz, viszont a színészi munka elég gyatra benne és a karakterek is idegesítőek. Ahogy felöltöztették őket, arról meg már ne is beszéljünk.

0
 
2017.02.25 Péter

Volt ez a film olyan jó, mint egy könnyed amerikai romantikus vígjáték. Szerintem nagyon jók voltak benne a színészek és a történet is kerek egész volt, sok poénnal.

0