Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
52
Filmadatlap
 
26
Szereplők
1
Vélemények
1
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!

 
Berto49   2019. 07. 06.

legújabb vélemény

Poligámia mormon módra

A monogámiához szokott néző számára meglehetősen furcsa és szokatlan a többnejűség, hiszen az esetek nagy többségében az egy nő és egy férfi házasságában is számos konfliktus származik. Nehéz az ilyen poligám házassági kapcsolatok értelmezése, amelyek alapja a vakhit, vagyis a Próféta így akarta. A filmbéli mormon közösség azonban ebben a hitben nőtt fel, fel sem vetődött bennük, hogy másként is lehet élni. Ennek a közösségnek a bemutatása a film egyetlen érdeme, mert különben egy erősen középszerű alkotás, egyszeri megnézésre akkor érdemes, ha nincs más lehetőség.

 

David Ebershoff (1969) amerikai író harmadik megjelent regénye ("The ​19th Wife", 2008) alapján készült adaptáció. Magyarul 2009 óta olvasható, kiadója az I. P. C. volt, fordítója Fazekas Eszter.

(Berto49)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.