Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
NA
Filmadatlap
 
18
Szereplők
1
Vélemények
5
Képek
Videók
Árulók

 
Berto49   2017. 11. 24.

legújabb vélemény

Nyögvenyelős TV-játék a Duna TV-én a forradalom 61. évfordulója estéjén. Antihőse Illés Béla, a kétszeres Kossuth-díjas(!!!), aki kitalálta Guszev kapitány legendáját. Forgatókönyv: Köbli Norbert, ez a szerző már eleve nem sokat ígért, ezt be is tartotta. A hajdani markáns arcú, de kedvelhető Hegedüs D. Géza (Kőműves Kelemen a Pesti Színházban) mennyire megváltozott az évek múlásával. Ebben a darabban szüksége is volt a kinézetére. Ilyen ellenszenves alak, mint Illés Béla, a Szovjet Hadsereg őrnagya felvette a versenyt a legellenszenvesebb szereplővel, mint például Attila a Novecento-ból, vagy „Dzsudló” a Kárhozat útjá-ból, a gyilkos, aki mindig le is fotózta az áldozatait. Sztarenki Dóra harmatgyenge volt, a sebhelyes arcú Klem Viktorról pedig jobb, ha nem írok véleményt.

 
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a történelmi filmeket és szívesen elgondolkodik néhány olyan örök kérdésén, amelyeket mindig, mindenkor fel kell, hogy tegyünk magunknak magunkról, múltunkról, jelenünkről és jövőnkről.
78/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.