Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Greeta   2017. 12. 14.

Izgalmas volt fekete-fehér filmet moziban, széles vásznon látni. Kicsit visszaugrottunk az időben. A film történetében is egy igényes alkotás egy különleges történettel.

 
Gábor Rózsa   2017. 04. 07.

Én olvastam a könyvet, ami ennél a filmnél a többivel ellentétben javította a film élményt. A film nagyon hűen hozza, azt ami a könyvben is meg volt írva. Kedves szerelmi történet amúgy, csak kicsit lassú és lehet hiányos infokkal apelláló, hogy ha nem olvasta a néző a könyvet. Szerintem kár, hogy fekete fehérben van a nagy része...


 
Katkatt   2017. 01. 17.

Maga a sztori valahol hihetetlen és egyben szórakoztató is. Szerettem, hogy fekete- fehér volt a film. Egyszer azért ajánlott megnézni.

 
punktum   2016. 06. 25.

Az elején ég élveztem, de utána eléggé unalmas és vontatott lett.

 
Timcsi   2016. 06. 19.

Nem rossz film, az alaptörténete érdekes és különleges. Voltam benne üresjáratok, amelyek unalmasak voltak, a fekete-fehér megjelenítés remek ötlet volt.

 
Az egytől-egyik kiváló színészek legalább valamennyit képesek feledtetni a film negatívumaiból. több»
 
Tényleg azt nyújtja a Hajnali láz, amit ígér: szép és naiv szerelmi történetet. Semmi többet. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»
 
Nagyon hálátlan dolog a Saul fia évében egy újabb Holokauszt-filmmel előállni Magyarországon, és ez még akkor is igaz, ha a Hajnali láz nem is igazi Holokauszt-film, hanem inkább egy régimódi szerelmi történet. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.