Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Hajnali láz (2015)

Hajnali láz
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Greeta   2017. 12. 14.

legújabb vélemény

0

Izgalmas volt fekete-fehér filmet moziban, széles vásznon látni. Kicsit visszaugrottunk az időben. A film történetében is egy igényes alkotás egy különleges történettel.

 
Timcsi   2016. 06. 19.

0

Nem rossz film, az alaptörténete érdekes és különleges. Voltam benne üresjáratok, amelyek unalmasak voltak, a fekete-fehér megjelenítés remek ötlet volt.

 
Annuska   2016. 04. 04.

0

Nagyon lassan csordogáló filmecske, de nem mondanám unalmasnak. A története még akár amerikai szirupos is lehetne, de nem az. Egyszer mindenképpen ajánlott megnézni. Nekem Kovács Lehel tetszett a legjobban.

 
HanGa   2016. 04. 27.

0

Picit vontatottnak éreztem a történetvezetést, de nem unatkoztam rajta. Érdekes volt fekete-fehér filmet moziban látni. A sztorija igaz történet, érdekes picit szürreális de ez az élet.

 
Gábor Rózsa   2017. 04. 07.

0

Én olvastam a könyvet, ami ennél a filmnél a többivel ellentétben javította a film élményt. A film nagyon hűen hozza, azt ami a könyvben is meg volt írva. Kedves szerelmi történet amúgy, csak kicsit lassú és lehet hiányos infokkal apelláló, hogy ha n... több»

 
Leoni   2016. 04. 23.

0

Valószínűleg jobban tetszett volna a film, ha előtte nem olvasom a könyvet, mert nekem zavaróak voltak a hozzáadott részek, amelyekről most nem tudom eldönteni, hogy valóban megtörténtek vagy sem a történet negatív karakterével. A fekete-fehér és szí... több»

 
Katkatt   2017. 01. 17.

0

Maga a sztori valahol hihetetlen és egyben szórakoztató is. Szerettem, hogy fekete- fehér volt a film. Egyszer azért ajánlott megnézni.

 
Tényleg azt nyújtja a Hajnali láz, amit ígér: szép és naiv szerelmi történetet. Semmi többet. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»
 
Gárdos Péter tíz éve dolgozik filmjén, melyben szüleinek megismerkedését meséli el. A mozi alapjául szolgáló regény óriási sikert aratott szerte a világon, de hogy teljesít a film? több»
 
A gyönyörű képek és a nagyszerű színészek ellenére most sajnos mégis úgy érzem, hogy a regény erősebbre sikeredett; pedig nagyon reméltem, hogy a film még a könyvet is lepipálja. több»