Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Greeta   2017. 12. 14.

legújabb vélemény

Izgalmas volt fekete-fehér filmet moziban, széles vásznon látni. Kicsit visszaugrottunk az időben. A film történetében is egy igényes alkotás egy különleges történettel.

 
Timcsi   2016. 06. 19.

Nem rossz film, az alaptörténete érdekes és különleges. Voltam benne üresjáratok, amelyek unalmasak voltak, a fekete-fehér megjelenítés remek ötlet volt.


 
Gábor Rózsa   2017. 04. 07.

Én olvastam a könyvet, ami ennél a filmnél a többivel ellentétben javította a film élményt. A film nagyon hűen hozza, azt ami a könyvben is meg volt írva. Kedves szerelmi történet amúgy, csak kicsit lassú és lehet hiányos infokkal apelláló, hogy ha nem olvasta a néző a könyvet. Szerintem kár, hogy fekete fehérben van a nagy része...

 
Annuska   2016. 04. 04.

Nagyon lassan csordogáló filmecske, de nem mondanám unalmasnak. A története még akár amerikai szirupos is lehetne, de nem az. Egyszer mindenképpen ajánlott megnézni. Nekem Kovács Lehel tetszett a legjobban.

 
Leoni   2016. 04. 23.

Valószínűleg jobban tetszett volna a film, ha előtte nem olvasom a könyvet, mert nekem zavaróak voltak a hozzáadott részek, amelyekről most nem tudom eldönteni, hogy valóban megtörténtek vagy sem a történet negatív karakterével. A fekete-fehér és színes kép váltogatása felesleges volt szerintem. De ezeken kívül jó film, jó színészekkel és édes történettel.

 
Az egytől-egyik kiváló színészek legalább valamennyit képesek feledtetni a film negatívumaiból. több»
 
Tényleg azt nyújtja a Hajnali láz, amit ígér: szép és naiv szerelmi történetet. Semmi többet. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»
 
Nagyon hálátlan dolog a Saul fia évében egy újabb Holokauszt-filmmel előállni Magyarországon, és ez még akkor is igaz, ha a Hajnali láz nem is igazi Holokauszt-film, hanem inkább egy régimódi szerelmi történet. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.