Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
71%

Parkoló (2014)

Parkoló
Filmadatlap
 
27
Szereplők
20
Vélemények
30
Képek
7
Videók
 
Bizsu82   2019. 07. 08.

legújabb vélemény

0

Elgondolkoztató, realista film, bemutatja a valóságot. Magával ragadott és engem a film teljes hosszában lekötött. Nem unatkoztam rajta. Érdekes, fantáziadús sztori.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Nagyon jól csinálta amit csinált a színészek eszetlenül jól játszottak, tök jó volt. Szuper hangulatot teremtett ez a film, kellően meg volt az az elbűvölő varázsa ami miatt oda szögezett a képernyő elé.


 
HercegPeter   2018. 07. 25.

0

Ez a film remekül mutatja be, az élet állandóságát ugyanakkor változásait is. A Nap minden nap ugyanúgy felkel, miközben a főhős ugyanúgy issza a kávéját, aztán átmegy a gyroszoshoz zuhanyozni, a vendégek mindig jönnek és mennek, de mégis minden nap ... több»

 
dailyfilmsan   2018. 07. 21.

0

Annyira nem volt nagy szám.Nem is volt a megszokott magyar repertoár. Bár ezt az egyszerűnek tűnő sztorit nagyon megcsavarták. A két főszereplőt jól bemutatják a nézőknek de ők ketten nem ismerkednek meg egymással ez okozza az összeférhetetlenségüket. 1x meg lehet nézni.

 
Berto49   2017. 10. 30.

0

„Családi” film, mert a rendező, operatőr és az egyik szereplő mindegyik Miklauzic. Nem valószínű, hogy több filmet meg fogok nézni M. Bencétől (az első kettőre sem voltam kíváncsi!), mert ez ugyan a vége felé kezd egész nézhetővé válni, de nincs egye... több»

 
harnas1207   2018. 12. 16.

0

Csalódtam, mert azt hittem ez egy kiemelkedő film lesz. Sajnos hozta a magyar filmek örök hibáját. Lassúság, vontatottság és a színészi játék őrült túlrealizáltságát. A párbeszédek alatt 10 percnyi mimika és arcjáték van ami zseniális színészi szempontból, de nézőként borzalmasan untató.

 
szucszoli   2016. 11. 13.

0

Egyáltalán nem a film tempójával van a gond. Leginkább azzal, hogy nem lett több egy egyszer nézhető filmnél, ami bár nagyon hangulatos, kiváló operatőri munkával, és nem utolsó sorban jó színészi munkával operál... (meg persze nagyon jó volt látni a... több»

Galéria (30)

Lengyel Ferenc
Lengyel Ferenc
Lengyel Ferenc
Lengyel Ferenc
Szervét Tibor
Szervét Tibor
Lengyel Ferenc
Lengyel Ferenc
Szervét Tibor
Lengyel Ferenc
Pokorny Lia
Lengyel Ferenc
Pokorny Lia
Lengyel Ferenc

Videók (7)

 

A filmet a Magyar Nemzeti Filmalap 205 millió forinttal támogatta.

(harnas1207 )
 

A történet helyszíne a 7. kerületben lévő, Kertész utcai parkoló.

(KaTuS55)
 
A Parkoló abszolút beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ez akár jót is jelenthetne, ha nagy várakozás előzte volna meg, de amilyen csendesen jött, valószínűleg ugyanolyan némán fog feledésbe merülni. A film egy ötletes, de végső soron a nézőt kielégületlenül hagyó alkotás. több»
 
A Parkoló nem kimagasló remekmű, de egy kimagaslóan jó magyar film. több»
 
A romantikus vígjátékok és a fesztiválgyőztes művészfilmek tömegéből tört ki Miklauzic Bence alkotása, nem egyszeri példaként remélhetőleg. több»