Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Parkoló (2014)

Parkoló
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
30
Képek
7
Videók

Galéria (30)

Lengyel Ferenc
Lengyel Ferenc
Lengyel Ferenc
Lengyel Ferenc
Szervét Tibor
Szervét Tibor
Lengyel Ferenc
Lengyel Ferenc
Szervét Tibor
Lengyel Ferenc
Pokorny Lia
Lengyel Ferenc
Pokorny Lia
Lengyel Ferenc

Videók (7)

 
BÉLA   2021. 11. 01.

legújabb vélemény

1
Tűrhető

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hát láttam már rosszabb magyar filmet is. Szerintem meg ezt a filmet csak mi értjük meg, magyarok. Továbbá, ha a főhős már az első alkalommal oldalba durrantja a macsekot, minden okafogyott lett volna. Nem lett volna a Nekropolisz.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Nagyon jól csinálta amit csinált a színészek eszetlenül jól játszottak, tök jó volt. Szuper hangulatot teremtett ez a film, kellően meg volt az az elbűvölő varázsa ami miatt oda szögezett a képernyő elé.

 
HercegPeter   2018. 07. 25.

0

Ez a film remekül mutatja be, az élet állandóságát ugyanakkor változásait is. A Nap minden nap ugyanúgy felkel, miközben a főhős ugyanúgy issza a kávéját, aztán átmegy a gyroszoshoz zuhanyozni, a vendégek mindig jönnek és mennek, de mégis minden nap ... több»

 
Berto49   2017. 10. 30.

0

„Családi” film, mert a rendező, operatőr és az egyik szereplő mindegyik Miklauzic. Nem valószínű, hogy több filmet meg fogok nézni M. Bencétől (az első kettőre sem voltam kíváncsi!), mert ez ugyan a vége felé kezd egész nézhetővé válni, de nincs egye... több»

 
dailyfilmsan   2018. 07. 21.

0

Annyira nem volt nagy szám.Nem is volt a megszokott magyar repertoár. Bár ezt az egyszerűnek tűnő sztorit nagyon megcsavarták. A két főszereplőt jól bemutatják a nézőknek de ők ketten nem ismerkednek meg egymással ez okozza az összeférhetetlenségüket. 1x meg lehet nézni.

 
harnas1207   2018. 12. 16.

0

Csalódtam, mert azt hittem ez egy kiemelkedő film lesz. Sajnos hozta a magyar filmek örök hibáját. Lassúság, vontatottság és a színészi játék őrült túlrealizáltságát. A párbeszédek alatt 10 percnyi mimika és arcjáték van ami zseniális színészi szempontból, de nézőként borzalmasan untató.

 
sptt   2021. 07. 26.

0

Nehéz bármit írni erről a filmről. A jó és a rossz harca? Dávid és Góliát? A sikeres és a sikertelen? Harc ez egyáltalán, vagy csak a hatalom fitogtatása? Vagy csak egy bemutató arról, hogy a kis hülyeségeinknek és a kompromisszumoktól félő eszmerend... több»

 

A filmet a Magyar Nemzeti Filmalap 205 millió forinttal támogatta.

(harnas1207)
 

A történet helyszíne a 7. kerületben lévő, Kertész utcai parkoló.

(KaTuS55)
 
A Parkoló abszolút beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ez akár jót is jelenthetne, ha nagy várakozás előzte volna meg, de amilyen csendesen jött, valószínűleg ugyanolyan némán fog feledésbe merülni. A film egy ötletes, de végső soron a nézőt kielégületlenül hagyó alkotás. több»
 
A Parkoló nem kimagasló remekmű, de egy kimagaslóan jó magyar film. több»
 
A romantikus vígjátékok és a fesztiválgyőztes művészfilmek tömegéből tört ki Miklauzic Bence alkotása, nem egyszeri példaként remélhetőleg. több»