Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Out - Kihűlés (2017)

Out
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
30
Képek
3
Videók
 
SunnyM   2017. 07. 08.

legújabb vélemény

0

Szerintem kiváló a témaválasztása és igazán meggyőző a színészi játék is...

 
Sonny   2017. 06. 17.

0

Szlovákiai magyarként büszke vagyok Kristóf Györgyre, elég összetett, néhol abszurdba hajló mozit rakott össze, ami első filmnek szerintem abszolút megállja a helyét. További sok sikert kívánok a megkezdett úton, kíváncsian várom, mivel rukkol elő legközelebb.


 
airbus   2017. 06. 16.

0

Nagyon aktuális a témaválasztás, a kivitelezése pedig kimondottan érdekes, de még érződik rajta az elsőfilmes tapasztalatlanság, és ebben semmi rosszindulat nincs a részemről. Az irány tetszik mindenesetre.

Galéria (30)

Bárdos Judit
Terhes Sándor
Terhes Sándor
Bandor Éva

Videók (3)

A film 7 000 forintos bevételt termelt Magyarországon.

 

A győzelem megünneplése olyan jól sikerült, hogy az ominózus este végén a stáb tagjai rendőri kísérettel hagyták el a buli színhelyét, egyikük a karját is eltörte.

(KaTuS55)
 

A Filmalap 44 millió forinttal támogatta a produkció gyártását.

(hp )
 

Kristóf György 2015-ben kezdte el fejleszteni a filmjét a cannes-i filmfesztivál Atelier fórumának keretei között.

(hp )
 

A filmet rendező Kristóf György szlovákiai születésű (Kassa), azonban egyetemi tanulmányait Magyarországon, Miskolcon, majd a prágai FAMU filmrendező szakán végezte.

(hp )
 

Az Out Kristóf György első nagyjátékfilmje.

(hp )
 
A szlovákiai magyar Kristóf György első filmje egy társadalmi-családi drámából induló road movie, a lett pusztaságba helyezve, több, de inkább kevesebb sikerrel. 55/100 több»
 
Összességében Kristóf György pályakezdő darabja az Out, sokféle stílusból összegyúrt, komolyabb szürrealista túlzásoktól mentes, szocialista realista road-movie lett, amely bizakodásra adhat okot a rendező későbbi műveire nézve is. Mindenképpen tudnám ajánlani filmjét, mert ritkán találkozni a magyar filmes palettán ehhez hasonló minimalista, tiszta történetekkel. 7/10 több»
 
Az Out egy aktuális témára és jól működtetett jelképrendszerre épülő alkotás, melyet azonban sajnálatos módon dramaturgiai hiányosságok, valamint egy egyelőre nem elég kiforrott filmnyelv és alkotói stílus jellemez, azonban a vele kapcsolatban elmondható pozitívumok mindenképpen egy majdani igen ígéretes rendezői karriert sejtetnek. több»