Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Out - Kihűlés (2017)

Out
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
30
Képek
3
Videók

Galéria (30)

Bárdos Judit
Terhes Sándor
Terhes Sándor
Bandor Éva

Videók (3)

 
SunnyM   2017. 07. 08.

legújabb vélemény

0

Szerintem kiváló a témaválasztása és igazán meggyőző a színészi játék is...

 
Sonny   2017. 06. 17.

0

Szlovákiai magyarként büszke vagyok Kristóf Györgyre, elég összetett, néhol abszurdba hajló mozit rakott össze, ami első filmnek szerintem abszolút megállja a helyét. További sok sikert kívánok a megkezdett úton, kíváncsian várom, mivel rukkol elő legközelebb.

 
airbus   2017. 06. 16.

0

Nagyon aktuális a témaválasztás, a kivitelezése pedig kimondottan érdekes, de még érződik rajta az elsőfilmes tapasztalatlanság, és ebben semmi rosszindulat nincs a részemről. Az irány tetszik mindenesetre.

A film 7 000 forintos bevételt termelt Magyarországon.

 

A győzelem megünneplése olyan jól sikerült, hogy az ominózus este végén a stáb tagjai rendőri kísérettel hagyták el a buli színhelyét, egyikük a karját is eltörte.

(KaTuS55)
 

A Filmalap 44 millió forinttal támogatta a produkció gyártását.

(hp)
 

Kristóf György 2015-ben kezdte el fejleszteni a filmjét a cannes-i filmfesztivál Atelier fórumának keretei között.

(hp)
 

A filmet rendező Kristóf György szlovákiai születésű (Kassa), azonban egyetemi tanulmányait Magyarországon, Miskolcon, majd a prágai FAMU filmrendező szakán végezte.

(hp)
 

Az Out Kristóf György első nagyjátékfilmje.

(hp)
 
Az Out egy aktuális témára és jól működtetett jelképrendszerre épülő alkotás, melyet azonban sajnálatos módon dramaturgiai hiányosságok, valamint egy egyelőre nem elég kiforrott filmnyelv és alkotói stílus jellemez, azonban a vele kapcsolatban elmondható pozitívumok mindenképpen egy majdani igen ígéretes rendezői karriert sejtetnek. több»
 
A szlovákiai magyar Kristóf György első filmje egy társadalmi-családi drámából induló road movie, a lett pusztaságba helyezve, több, de inkább kevesebb sikerrel. 55/100 több»