Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
72%

Anyám és más futóbolondok a családból (2015)

Anyám és más futóbolondok a családból
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
14
Képek
6
Videók
 
G.Noir   2021. 04. 17.

legújabb vélemény

0

Gyönyörűen felolvasták a szereplők a szövegkönyvet. Én mondjuk szívesen megnéztem volna egy olyan változatot, ahol megpróbálják eljátszani a szerepüket. Ha egy könyv lenne az alapja, mondanám, hogy a rossz adaptáció tipikus iskolapéldája, de így simán csak egy rossz film.

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Sokkal jobb film is lehetett volna, mivel nem lett így nem is tudok semmi jót mondani rá. Nagy elvárásokat támasztottam a filmmel szemben lehet ez is az egyik buktatója a dolognak.


 
dailyfilmsan   2018. 08. 14.

0

Tetszett ez a film. A mi fiunk kölyke ezért nagyon rosszat nem akarok mondani. Nagyon szépen összeszerkesztették a régi felvételeket az újjelenetekkel. A film által beleshetünk a nehéz viszonyokba és láthatjuk hogy nem vott azért akkor sem annyira e... több»

 
Berto49   2016. 12. 08.

0

Láttam már jobb családi/történelmi áttekintést Magyarország elmúlt századáról, egyet említek, a Napfény ízét, az a film sokkal tartalmasabb. Ez az események humoros oldalára próbál koncentrálni, de a humor egyáltalában nem jellemző a megidézett évtiz... több»

 
Szilonka   2018. 08. 15.

0

Nem mindennapi igaz történet, de valahogy nem tudott lekötni. Hiányzott belőle valami.

 
stomachh   2021. 04. 05.

0

Korrajz az előző 100 évből. Vagyis nem is rajz, csak skicc. Bele-bele enged szagolni az adott évtized atmoszférájába, kissé felületesen, de szórakoztatón. A hangulatot megfogni kiváló, jók a színészek, maga a film egésze kissé darabos, de sebaj. Feelgood. "Egy család zivataros évtizedeiből."

 
Mmaarrttoonn   2016. 04. 01.

0

Valós problémákat és történelmi eseményeket, nehézségeket felvető dráma. Érdekes és magával ragadó a cselekmény. A színészek hitelesen alakítanak, igényes film.

Galéria (14)

Ónodi Eszter
Gáspár Tibor
Ónodi Eszter
Gáspár Tibor
Ónodi Eszter
Viktoria Kerekes
Bartsch Kata
Ónodi Eszter
Danuta Szaflarska
Básti Juli
Bartsch Kata
Bárány Virág
Szervét Tibor
Gáspár Tibor
Ónodi Eszter
Gáspár Tibor

Videók (6)

 
Az Anyám és más futóbolondok nagyon erős érzelmi film, sokakat meg fog érinteni. több»
 
Fekete Ibolya száz esztendőn átívelő sorsmeséjének hatalmas szíve van – ez azonban kevés ahhoz, hogy jó film lehessen belőle. több»
 
Fekete Ibolya családi tablójának szeretnivaló bolondjai a huszadik század Magyarországán futnak végig, Trianontól az ezredfordulóig. BÉKÉS BÁLINT ÍRÁSA. több»