Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Anyám és más futóbolondok a családból (2015)

Anyám és más futóbolondok a családból
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
14
Képek
6
Videók

Galéria (14)

Ónodi Eszter
Gáspár Tibor
Ónodi Eszter
Gáspár Tibor
Ónodi Eszter
Viktoria Kerekes
Bartsch Kata
Ónodi Eszter
Danuta Szaflarska
Básti Juli
Bartsch Kata
Bárány Virág
Szervét Tibor
Gáspár Tibor
Ónodi Eszter
Gáspár Tibor

Videók (6)

 
Klauka89   2022. 04. 04.

legújabb vélemény

0

A szüleimmel néztem, szerintük ez a korszak ennyire lagymatag volt. Én inkább nézhetetlennek nevezném. A vége meg aztán lol. Többet vártam tőle, talán itt rontottam el.

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Sokkal jobb film is lehetett volna, mivel nem lett így nem is tudok semmi jót mondani rá. Nagy elvárásokat támasztottam a filmmel szemben lehet ez is az egyik buktatója a dolognak.

 
Berto49   2016. 12. 08.

0

Láttam már jobb családi/történelmi áttekintést Magyarország elmúlt századáról, egyet említek, a Napfény ízét, az a film sokkal tartalmasabb. Ez az események humoros oldalára próbál koncentrálni, de a humor egyáltalában nem jellemző a megidézett évtiz... több»

 
dailyfilmsan   2018. 08. 14.

0

Tetszett ez a film. A mi fiunk kölyke ezért nagyon rosszat nem akarok mondani. Nagyon szépen összeszerkesztették a régi felvételeket az újjelenetekkel. A film által beleshetünk a nehéz viszonyokba és láthatjuk hogy nem vott azért akkor sem annyira e... több»

 
Szilonka   2018. 08. 15.

0

Nem mindennapi igaz történet, de valahogy nem tudott lekötni. Hiányzott belőle valami.

 
stomachh   2021. 04. 05.

0

Korrajz az előző 100 évből. Vagyis nem is rajz, csak skicc. Bele-bele enged szagolni az adott évtized atmoszférájába, kissé felületesen, de szórakoztatón. A hangulatot megfogni kiváló, jók a színészek, maga a film egésze kissé darabos, de sebaj. Feelgood. "Egy család zivataros évtizedeiből."

 
G.Noir   2021. 04. 17.

0

Gyönyörűen felolvasták a szereplők a szövegkönyvet. Én mondjuk szívesen megnéztem volna egy olyan változatot, ahol megpróbálják eljátszani a szerepüket. Ha egy könyv lenne az alapja, mondanám, hogy a rossz adaptáció tipikus iskolapéldája, de így simán csak egy rossz film.

 
Fekete Ibolya családi tablójának szeretnivaló bolondjai a huszadik század Magyarországán futnak végig, Trianontól az ezredfordulóig. BÉKÉS BÁLINT ÍRÁSA. több»
 
A kétórás időutazás végén nem úgy állunk fel a moziszékből, hogy történelmünkön keseregjünk. Hiába a világháború, hiába 1956, ez egyszer mosolyogva, nevetve nézünk szembe a múlttal. Fekete Ibolya filmje a történelmi dráma és a vígjáték sajátos egyvelege. Kisemberek nagy sztorija. Kicsit keserédes, de csakis a miénk. több»
 
Kétségkívül nagy boldogság lehet széles vásznon látni vissza a családi legendáriumot. Kérdés, hogy ehhez van-e köze a családtagokon kívül bárkinek. több»