Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Anyám és más futóbolondok a családból (2015)

Anyám és más futóbolondok a családból
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
6
Videók
 
Deku   2017. 10. 25.

Sokkal jobb film is lehetett volna, mivel nem lett így nem is tudok semmi jót mondani rá. Nagy elvárásokat támasztottam a filmmel szemben lehet ez is az egyik buktatója a dolognak.

 
Berto49   2016. 12. 08.

Láttam már jobb családi/történelmi áttekintést Magyarország elmúlt századáról, egyet említek, a Napfény ízét, az a film sokkal tartalmasabb. Ez az események humoros oldalára próbál koncentrálni, de a humor egyáltalában nem jellemző a megidézett évtizedek magyar történelmére. A színészi játék sem annyira kiemelkedő, Ónodi Esztert pedig nehezen tudom elviselni. Az archív filmbejátszások jók, a legszellemesebben megoldott animáció pedig a trianoni határok kialakulásának jelenetsora. A szenilis nagymamát játszó lengyel öregasszony helyett találhattak volna magyart is.


 
dailyfilmsan   2018. 08. 14.

Tetszett ez a film. A mi fiunk kölyke ezért nagyon rosszat nem akarok mondani. Nagyon szépen összeszerkesztették a régi felvételeket az újjelenetekkel. A film által beleshetünk a nehéz viszonyokba és láthatjuk hogy nem vott azért akkor sem annyira egyszerű ahogyan azt sejtik a fiatalok. A szereplők is helyt álltak. Ha fiatal volt a karakterük akkor olajozottan könnyeden mozogtak de ha idősödtek akkor elővették a rozsdás mozgást. A vége volt csak számomra nem kielégítő csak, amúgy teljesen nézhető.

 
Szilonka   2018. 08. 15.

Nem mindennapi igaz történet, de valahogy nem tudott lekötni. Hiányzott belőle valami.

 
Mmaarrttoonn   2016. 04. 01.

Valós problémákat és történelmi eseményeket, nehézségeket felvető dráma. Érdekes és magával ragadó a cselekmény. A színészek hitelesen alakítanak, igényes film.

Ónodi Eszter
Gáspár Tibor
Ónodi Eszter
Gáspár Tibor
Ónodi Eszter
Viktoria Kerekes
Bartsch Kata
Ónodi Eszter
Danuta Szaflarska
Básti Juli
Bartsch Kata
Bárány Virág
Szervét Tibor
Gáspár Tibor
Ónodi Eszter
Gáspár Tibor
 
Az Anyám és más futóbolondok nagyon erős érzelmi film, sokakat meg fog érinteni. több»
 
Fekete Ibolya száz esztendőn átívelő sorsmeséjének hatalmas szíve van – ez azonban kevés ahhoz, hogy jó film lehessen belőle. több»
 
Fekete Ibolya családi tablójának szeretnivaló bolondjai a huszadik század Magyarországán futnak végig, Trianontól az ezredfordulóig. BÉKÉS BÁLINT ÍRÁSA. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.