Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Szerdai gyerek (2015)

Szerdai gyerek
Filmadatlap
 
16
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Videók (1)

 
stomachh   2019. 12. 15.

legújabb vélemény

0

Szep munka. Kisse lassu, a mondanivalohoz kicsit hosszu a jatekido. A karakterek szepen felepitettek, jol eljatszottak, a foszereplo csaj amator mivolta adott a filmnek fuszert. Jo drama, erdemes megnezni.

 
tamas84   2015. 12. 22.

0

Bár nagyon érzékenyen nyúlt hozzá a szociális témához, mégsem nyűgözött le A szerdai gyerek. Ismerem Lili korábbi kisfilmjeit, azokat nagyon értette, de a nagyjátékfilmes keret szerintem most még kicsit bőnek bizonyult. Ennek ellenére minden elismerésem!

 
zsfarkas   2016. 02. 02.

0

Igazi dráma, bár vannak a filmnek hiányosságai. Mondanivalója hiteles, jók a karakterek, magával ragad a történet. tetszett a befejezés jó a dramaturgia, néha kicsit vontatott.

 
Zsu99   2015. 12. 09.

1

Érzelmileg megfogó film de nagyon sok hasonlót láttunk már ezért összességében sablon osnak és középszerűek itélem. Egyszeri nézésre szórakoztató de moziban nem érdemes megnézni.

 
19kiko19   2018. 07. 16.

0

Nem kétlem, hogy Horváth Lili kiváló rendező, de ebből a filmből 90 perc kicsit hosszú volt. De én ezt csak az alapanyag rovására tudom írni. Szóval vegyes ez, de a négyes jár.

 
Hogy az elején tisztázzuk: a Szerdai gyerek jó film. Elégedetten csettinthet az ember, hogy megint egy alkotás, amire joggal lehet büszkének lenni. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»
 
Horváth Lili külföldön már alaposan körüldíjazott első nagyjátékfilmje, a Szerdai gyerek releváns üzenettel és lelkes, de ügyetlen amatőrökkel beszél a mélyszegénységről. Kritika. több»
 
A Saul fia és a Liza, a rókatündér mellett a Szerdai gyerek az idei nemzetközi fesztiválszezon legsikeresebb magyar versenyzője, s végre megérkezett a honi mozikba is. több»