A ki***tt világ vége

The End Of The F***ing World

Érdekességek

2020.10.27 Annuska

Úgy vágtam bele a sorozatba, hogy azt hittem, arról szól, hogy jön a világ vége. A fiú számára biztos. :) Egy ártatlannak induló történet, amiben aztán elfajulnak a dolgok.

2020.09.19 HannaK

Tetszik a sorozat koncepciója, hogy pörgős és nem tér el a tárgytól, csak egy dologra a főhősre koncentrál. Maga a történet kicsit meglepő, de hamar a szívébe zárja a néző.

2020.03.16 iq.csabi

Nagyon beteg sorozat. Rövid részek vannak, de talán az is elég, mert nagyon tömény.

2019.02.10 lauralaura

Pörgős, kreatív, lendületes sorozat volt. Kíváncsi leszek a 2. évadra.

2019.12.01 darkangel1231

Élet írta sorozat

Hogy mi ez a sorozat? Maga az élet. Két problémás fiatal a mai világban, akik próbálják megtalálni a szerelmet egymásban, ami nehezen megy az elején, már, ha erőszakkal csinálják. Hirtelen kitalálják, hogy elmennek otthonról. Ők csak el szeretnének f... Teljes kritika

2019.11.26 fjumer

Még csak az első évadot láttam...

...de az kiba...ott jó lett.

2020.04.10 Nagy Tamas

Hát, az első 2 epizód után nem gondoltam volna, hogy ez a sorozat is az egyik legjobb lesz, amit valaha láttam.

2019.12.01 Gecei

Még több ilyen sorozatot szeretnék látni

Elsősorban a hangulat és a zenevilág fogott meg, egészen különleges volt. Még ha egyhúzóra nézi meg az ember mindkét évadot, akkor sem lesz unalmas. A mondanivalója is könnyen átjön. Tetszett nagyon, érdemes megnézni.

2018.07.08 kovi.viki00

Ahogy kijött, én úgy már meg is néztem, és nem csalódtam benne, sőt imádtam. A kedvenceim között van. Ajánlom mindenkinek.