Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 05. 08.

Nem nyűgözött le a film. A témában már találkoztam sokkal jobban kivitelezett ésérdekfeszítőbb filmet is. Az alkoholizmus csapdájába zuhanás mindig is közkedvelt konfliktust gerjesztő elem volt és lesz a filmekben, de itt nekem csak egy reménytelen alak játszik ki mindent és mindenkit hogy ihasson és az indítéka sem állt szilárd lábakon szerintem. Nekem ez a film egy nagyon közepes, talán még annál is rosszabb kicsivel.

 
citizenfour99   2016. 03. 09.

Egyik kedvenc filmem Billy Wilder - től. Zseniális ábrázolása az alkoholizmusnak. Realista. Nagyon jó film, ajánlom.kiváló színészi alakítás Ray Milland - tól, aki az alkoholistát játsza a filmben.


 
juhasz-david93   2015. 05. 02.

Szomorú, de hitelesnek ható történet egy krónikus alkoholistáról, egyszersmind az alkoholista életmód súlyos kritikája. Főleg annak tükrében remek film, hogy Wilder inkább vígjátékairól ismert.

 
batukán   2015. 12. 30.

Egész biztos, hogy komoly oka van annak, hogy gyakran készítenek hasonló témájú filmeket. Ez egy elég megrázó alkotás a függőségről, de mégsem eléggé visszatartó.

 

Jean Arthurnak felajánlották Helen St. James szerepét, de visszautasította a lehetőséget.

(dailyfilmsan )
 

Egy New York-i forgatás közben egy fiatal lány belesétált a jelenetbe, hogy autogramot kérjen Ray Millandtől, ezzel teljesen tönkretéve a felvételt.

(dailyfilmsan )
 

Doris Dowling első filmes debütálása. Billy Wilderrel való kapcsolata is ezen a forgatáson kezdődött.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.