Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

A pentavirátus (2022)

The Pentaverate
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Galéria (5)

Mike Myers
Lydia West
Mike Myers
Mike Myers
Mike Myers

Videók (2)

 
JRD   2022. 05. 20.

legújabb vélemény

0

Egy újabb agymenés, mely nélkül nem lenne kevesebb a világ. Humornak nevezett lélekkínzás. Mégis, ha sz*r nap után erre esik a választásod, még jól is szórakozhatsz, ha szereted az alpári, közönséges humort. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
fester   2022. 05. 05.

0

Az Austin Powers és a Wayne világa jó volt, abban a korban, amikor készült. Mike Myers humora már nem elég jó. Egy fél epizódot is nehezen bírtam végigcsinálni. Néhányan talán viccesnek találják, de nem az én stílusom.

 
Verso   2022. 05. 06.

0

Mike Myers rajongójaként nagyon vártam ezt. Kicsit aggódtam, hogy a humora talán már nem köt le, de nekem bejött. Valójában úgy gondoltam, hogy a sorozat hangvétele nem volt olyan bugyuta, mint amire számítottam, úgy értem, hogy elég bolondos, de a j... több»

 
lacc   2022. 05. 07.

0

Az összes klisé, amit csak el tudsz képzelni, összekeverve a buta vécéhumor darabkáival, ami ismétlődik - valahogy egy egész nézhető műsorrá áll össze. Pontosan az, amire az embernek szüksége lehet egy olyan túlságosan komoly és problémás időszakban, mint a mostani.

 

A pentavirátust először az Elbaltázott nászéjszaka (1993) című filmben említi Charlie apja. Az összeesküvés-elmélet azt állítja, hogy az ötfős csoport irányítja a világot, és évente találkoznak a "réten".

(Hupka Adrián)