57% 36 szavazat
A pentavirátus

A pentavirátus

The Pentaverate
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
29
Szereplők (29)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Egy nem éppen a feladatra termett kanadai újságíró belekeveredik egy küldetésbe, amelynek célja az igazság kiderítése, és esetleg a világ megmentése.

(Hupka Adrián)

Rendező: Tim Kirkby
Forgatókönyvíró: Mike Myers, Roger Drew, Ed Dyson
Zene: Orbital
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.05.05. | Netflix (2022.05.07.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Mike Myers
Lydia West
Mike Myers
Mike Myers
Mike Myers

KULCSSZAVAK

 
2022.05.20 JRD

legújabb vélemény

Egy újabb agymenés, mely nélkül nem lenne kevesebb a világ. Humornak nevezett lélekkínzás. Mégis, ha sz*r nap után erre esik a választásod, még jól is szórakozhatsz, ha szereted az alpári, közönséges humort. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

0
 
2022.05.05 fester

Az Austin Powers és a Wayne világa jó volt, abban a korban, amikor készült. Mike Myers humora már nem elég jó. Egy fél epizódot is nehezen bírtam végigcsinálni. Néhányan talán viccesnek találják, de nem az én stílusom.

0
 
2022.05.06 Verso

Mike Myers rajongójaként nagyon vártam ezt. Kicsit aggódtam, hogy a humora talán már nem köt le, de nekem bejött. Valójában úgy gondoltam, hogy a sorozat hangvétele nem volt olyan bugyuta, mint amire számítottam, úgy értem, hogy elég bolondos, de a j... Több

0
 
2022.05.07 lacc

Az összes klisé, amit csak el tudsz képzelni, összekeverve a buta vécéhumor darabkáival, ami ismétlődik - valahogy egy egész nézhető műsorrá áll össze. Pontosan az, amire az embernek szüksége lehet egy olyan túlságosan komoly és problémás időszakban, mint a mostani.

0
 

A pentavirátust először az Elbaltázott nászéjszaka (1993) című filmben említi Charlie apja. Az összeesküvés-elmélet azt állítja, hogy az ötfős csoport irányítja a világot, és évente találkoznak a "réten". Szerző: Hupka Adrián

#1