Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA

Senki többet (2018)

The Price of Everything
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Artúr   2019. 10. 05.

legújabb vélemény

Letaglózó

Érdekes, páratlan betekintést enged a film abba a kortárs művész-társadalomba, akik olyan bámulatos világot teremtettek maguknak. Érdekes a dokumentumfilmben a kortárs művészeti termékek gazdasági jelentőségének megítélése. Mindent összevetve szórakoztató, tanulságos.

 
grigoriy1rem   2019. 07. 19.

Abszolút kellemes csalódás volt ez a film, nekem legalábbis nagyon bejött. Igaz, hogy kellett hozzá egy kis türelem, legalábbis a sztorinak megvan a maga sajátos dinamikája, egyszóval nem egy elsodró erejű filmről van szó. A karakterek azonban rendkívül jól ki vannak találva és meg vannak írva, ha másért nem is, pusztán ezért érdemes megnézni. De nem is akarok teljesen ömlengésbe átfordulni, mindenkinek csakis ajánlani tudom!


 
Jeve   2019. 07. 18.

Nagyon nehezen tudott lekötni a film, őszintén szólva eleinte nem is igazán bírtam követni, bele kellett lendülnöm egyszerűen. Végül a lezárás nekem nagyon bejött, nagyon tudatosan van felépítve a cselekmény, és ez engem így összességében le is nyűgözött. Nem egy könnyű darab, de érdemes vele megküzdeni.

A film összbevétele 87 400 dollár volt (imdb.com).

 

A Senki többet a dokumentumfilmek szekciójában esélyes volt a Sundance Filmfesztiválon zsűri nagydíjára.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.