A célkereszten túl

Beyond the Reach

Cikkek

2023.11.08 R9CK3R

Nem nagy durranás, de egyszer meg lehet nézni, ha éppen nincs más, csak nem kell nagy elvárásokkal leülni elé!

2016.08.06 mamiéstöti2

Nagy küzdelem egy elvesztett csatában. Így lehetne jellemezni a film elbeszélését. Izgalmas volt, bár voltak számomra érthetetlen ok-okozati összefüggések a film elején, de egyszer nézhető.

2015.06.07 hsanya182

Életszerűen, reálisan ábrázol egy reménytelen menekülést. Eléggé élvezhető thiller, a film közepéig jól tartja a tempót, majd ott kicsit megtorpan és egysíkúvá válik, de nem lett túlzottan elhúzva a történet. Élvezhető könnyed thiller. Megéri.

2019.08.10 indingo

Egy izgalmas thriller egy sivatagi üldözésről, ahol az üldöző úgy gondolja a pénzért egy balesetet ellehet tusolni, de ha nem akkor egy ember élete neki semmit nem jelent. Michael Douglas fantasztikusan hozza az unszimpatikus dúsgazdag fazont.

2016.03.18 MMcFly2015

Sikerül a két főszereplőnek elvinni a filmet a hátukon. Hozták amit kellett. Már csak a tájak miatt is érdemes blu-ray minőségben megnézni, mert a látvány az nagyon szép. Szépen, apránként halad a történet, kíváncsian vártam a befejezést. Sajnos a vé... Több

2015.06.10 macskulare

Michael Douglas egy Madec nevű nagymenő vállalati cápát alakít, akinek valami rejtélyes dolga akad a sivatagban, amihez felfogadja a vidéki srác Bent (Jeremy Irvine), hogy legyen a „túravezetője”. A kis közös kalandjuk során aztán kiderül, hogy Madec... Több

2016.04.03 Mmaarrttoonn

Michael Douglas nem okozott csalódást ebben a filmben sem.Végig izgalmas a cselekmény és egy percig sem unatkoztam rajta. Különleges hangulatú igazi thriller kiváló színészi alakítással.