A lepel

The Veil

Érdekességek

2024.10.10 Silent Daddy

Erőltetett, de nagyon :(

Ripacskodó színészek (1-2 kivétellel), hiteltelenül patetikus rendezés, Moss részéről pedig döbbenetesen szánalmas magamutogatás. Őszintén sajnálom, hogy végignéztem.

Végigszenvedtem... de minek???

Az első rész pörgős, izgalmas, és szépen megágyaz a másodiknak. De ezzel vége is. Az utolsó öt rész unalmas, vontatott. A végét már csak becsületből néztem meg, mert a harmadik résztől számomra teljesen érdektelenné vált a sztori és a szereplők sorsa. Az egyetlen üde színfolt a Josh Charles által megformált arrogáns amerikai CIA-ügynök. Nagyon árulkodó, hogy ő a legszerethetőbb karakter a sorozatban. Ne pazaroljátok erre az időtöket!

2024.06.03 harnas1207 Nézhetetlen

Irtózatosan szörnyű katyvasz! Kezdve a szuperhero női karakterrel, akinek minden perce idegtépő volt. Megtalálták a karakterhez illő legirritálóbb fejű színésznőt. Megbántam, hogy végignéztem.

2024.05.29 Kururuk

Érdekesnek és elgondolkodtatónak találom eddig. Elizabeth Moss megint remek alakítást nyújt. Aki szereti a kémekről, összeesküvésekről szóló sorozatokat, filmeket, annak mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást.