37% 51 szavazat
Tin és Tina

Tin és Tina

Tin & Tina
Filmadatlap
11
Vélemények (11)
9
Szereplők (9)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Lejátszás

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy tragikus abortusz után Lola és férje, Adolfo örökbe fogadják Tint és Tinát, két kedves albínó testvérpárt, akik ultrakatolikus nevelésben részesülnek, és szó szerint értelmezik a… Több


Rendező: Rubin Stein
Forgatókönyvíró: Rubin Stein
Ország: Spanyolország
Premier: 2022 | Netflix (2023.05.26.)
 
2023.07.25 Alibi Nézhetetlen

legújabb vélemény

Elrabolt idő

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez se nem horror, se nem misztikus. Számomra kategorizálhatatlan. Az alapsztori még elmegy, de amúgy vontatott, a szereplők döntései, reakciói teljesen érthetetlenek, természetellenesek. A végjáték borzalmas, egy égő házban végig bóklászik a nő, majd megpróbálja magát megfojtani egy darab ruhával (?). Egy égő ember leesik a tetőről, majd feláll azért, hogy bemenjen, és felgyújtsa a házat??? És a végén azok után, amit csinált a két gyerek (majdnem vízbefojtás), öröm boldogság együtt mennek a temetésre? Logikátlan, zavaros, számomra semmitmondó film. Időpazarlás volt a megnézése.

0
 
2023.05.28 Caravaggio1978

Két albínó nem elég a sikerhez :)

Ez nagyon kevés, hogy összeszednek pár fura figurát. A történet jó, de általában a pocsék filmek története is jó szokott lenni, csak valahogy nem szokott összejönni ezután semmi. Horror? Ez nem horror, maximum egy beteges művészfilmnek mondanám. Azért a Netflix még bőven hozza a szemetet, köztük ezt a semmitmondó mozit is.

3
 
2023.06.09 JRD

2,5*

Őszintén mondom, hogy nem tudom. Nem tudnám azt állítani, hogy egy újabb totálisan Netflixes szemét, de azt sem, hogy jó. Inkább amolyan a „Netflix megint csak elrontotta” film lett belőle. Számtalan hiba van a filmben, ám a sztori alapja jó. Hogy a gyerkőcök parókás albínók, még azt is elviseli az ember. Azonban valahogy olyan érzésem volt, hogy ez egy újabb „kiáltvány” a keresztény vallás ellen. Úgy állítja be a vallásosságot, mintha az csakis bűn lenne. Az ilyen téma feszegetése mindig érdekes lehet, hiszen a fanatizmus mindig rossz felé viszi el a gondolatokat. Ám a film ezt képtelen volt visszaadni. Arról pedig már ne is beszéljünk, (amit @Jocferatu nevű véleményezőnk remekül szavakba öntött), hogy milyen alaphibák vannak a filmben. Mint mindig, most is igyekeztem megnézni eredeti nyelven is. Bevallom, úgy valamelyest élvezhetőbb volt. Nem gondolom, hogy ez egy „muszáj megnézned!” kategória, de egyszer simán végig ülhető. Ám kábé annyira fog emlékezni az ember, hogy vallás meg fehér parókás gyerekek. Nem hatol be a tudatba, nem szaggatja szét a lelket. Ám kinek milyen az ízlése. Nos, ne hallgass rám! Nézd meg, és majd eldöntöd magad! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

0
 
2023.05.27 Idknw

Kétórás film, el van húzva, fontos kérdésekre nem kapunk magyarázatot. A gyerekek jól alakítanak, a felnőttek kevésbé, pedig szeretem Denvert. Egyszer meglehet nézni, közepes.

0
 
2023.06.11 Zoltán383985

Különlegesek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A filmet megnéztem. Egy házaspár örökbe fogad egy testvérpárt, akik már az első találkozáskor sem túl szimpatikusak. Mivel a gyerekek túlságosan is vallásos nevelésben részesültek a zárdában, új otthonukban kínossá válik a viselkedésük. Ez zajlik az egész film alatt. Mivel az anya van velük otthon, amíg apuka dolgozik, a férfi nem hiszi el a nőnek, miket csinálnak a gyerekek. A gyerekek próbálják megmutatni a felnőtteknek, hogyan láthatják meg Istent. Nem riadnak vissza semmitől. Az egész film nyomasztó, a zenétől kezdve a szereplőkön át minden. Nagyon „vallásos”. Lehetett volna jobb is, de egynek elment.

0