83% 63 szavazat
Titkok a családban

Titkok a családban

Simon och ekarna
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
1
Képek (1)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az érzékeny Simon jobban érzi magát a kedvenc fái alatt, mint a többi gyerek között. Az anyja mindenben támogatja, nem úgy, mint az apja, Eric. Ezért is meglepő, hogy sikerül rávenni a szüleit, engedjék meg neki, hogy a városi gimnázium felső osztályában tanulhasson. Itt találkozik Isakkal, a zsidó könyvkereskedő, Ruben fiával. A család a nácik üldözése elől menekült Svédországba. A két família élete egyre jobban összefonódik. Ruben a művészetek iránti szeretetével táplálja Simont, míg Isak a múlt emlékei elől Eric fafeldolgozó üzeletében talál menedéket.

Forgatókönyvíró: Marnie Blok, Lisa Ohlin, Oskar Söderlund
Ország: Németország, Svédország, Dánia, Norvégia
Premier (HU): 2013.01.27.
 
2021.11.23 Péter Fazekas

legújabb vélemény

Ezt érdemes volt megnézni, nagyon jó film.

0
 
2016.04.27 irongozu

A film kapcsán nem volt semmilyen előismeretem, csak elolvastam a port.hu-n a történet rövid leírását, aztán pedig megláttam a gyönyörű szép poszterét, ami után képtelen voltam nemet mondani neki. És milyen jól tettem, hogy megnéztem ezt a csodálatos filmet.

0
 
2015.04.29 Zsofi821

A filmben leginkább az egyszerűsége fogott meg, rögtön azonosulni tudtam a főhősökkel, azok emberközelisége miatt. Nagyon hangulatos a film, leírhatatlan feelingje van.

0
 
2016.05.13 deneslau

A film nagyon hosszúra sikerült, de érdemes rászánni az időt, mert nagyon jó film, jók a vágások, a jelenetek, szép a történet és a színészek előadása tökéletes. Ajánlani tudom ezt az igazán jó drámát, érdemes megnézni.

0

A film összbevétele 2 594 023 dollár volt (imdb.com).

#1