23% 64 szavazat
Cukormáz nélkül

Cukormáz nélkül

Unfrosted
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
30
Szereplők (30)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
28
Cikkek (28)
Fórum
joe  

Hol nézheted

Jerry Seinfeld
Melissa McCarthy
Amy Schumer
Hugh Grant
Jerry Seinfeld
Jim Gaffigan
Cedric Yarbrough
Jerry Seinfeld
Hugh Grant
Amy Schumer
Jerry Seinfeld
Melissa McCarthy
Fred Armisen
Jerry Seinfeld

FILMINFÓ

A Kellogg's és a Post gabonapehely-gyártók esküdt ellenségek. Versenyeznek egy olyan sütemény megalkotásáért, amely örökre megváltoztatja a reggeliről alkotott elképzeléseinket.

(csd)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2024.05.02. | Netflix (2024.05.03.)

KULCSSZAVAK

 
2024.05.19 Fikatours_blogger

legújabb vélemény

Pénzégetés

Látszik, hogy a filmre rengeteget költöttek, mégis inkább fárasztónak éreztem, mint szórakoztatónak. Emiatt reklámértéke is kevesebb, mintha hagyományos szpotokra fordították volna ugyanezt a büdzsét.

0
 
2024.05.04 SzupiMester Nézhetetlen

Ezt a filmet egy szóban le lehet írni: Szánalmas.

1
 
2024.05.03 King Leonidas

Huh ez a film... Hol botrányosan ostoba, hol gusztustalanságba hajlóan morbid, hol pedig könnyfakasztóan kacagtató. Viszont tele van történelmi kikacsintásokkal – nyilván ehhez nem árt ismerni az adott történelmi eseményeket –, illetve megfogalmaz el... Több

0
 
2024.05.05 Nico_71 Nézhetetlen

Nézhetetlen, reklámfilm

Rég nem láttam ennyire nézhetetlen marhaságot. Ez nem más, mint lényegében egy promóciós film. Adott a Kellogg's márka, amelynek kellett egy reklámcélú film, így írtak egy értelmetlen zagyvaságot, amit le is forgattak sajnos. Melissa McCarthyt és Amy Schumert eddig sem kedveltem, de ezzel végképp megmutatták, mennyire semmirevaló ripacs celebek csupán. Azon megdöbbentem, hogy Hugh Grant és Christian Slater képes volt a nevét és a jelenlétét adni ehhez. Hát, ennyire lecsúsztak, hogy már ilyen munkákat is elvállalnak? Se vicc, se értelem nem jellemzi ezt a filmet. Jómagam fél órát bírtam. Aki ennél többet, az nagyon bátor, vagy érdekes az ízlése.

0
 
2024.05.03 macuska

A film annyira vicces próbál lenni, a végén viszont csak bugyuta és az is gyenge. A Seinfeldet szerettem, de ez sajnos nagy csalódás volt.

0