Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

Az én hősöm (2018)

Le retour du héros
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
gandalf01   2018. 08. 13.

Szerintem nagyon friss, humoros történet, amit bármikor meg lehet nézni, aminek pedig különösen örültem, hogy még egy pici csavarra is futotta a történetben. Csakis ajánlani tudom!5

 
ollggaalek   2018. 08. 12.

Egész kellemes kis vígjáték volt, de ehhez sokat hozzátett, hogy Dujardin és Lauren remekül egészítették ki egymást, és egyszerűen jól mutattak együtt a vásznon. Nem az év legmaradandóbb darabja, de élvezhető darab.


 
dosty   2018. 08. 10.

Azt belátom, hogy nagyon aranyos film, csak épp azt sajnálom, hogy szerintem elég hamar el is feledkezünk majd róla. Egy könnyedebb nyári filmnek elmegy, de sajnos ennél nem is több ennél.

 
justynaw   2018. 08. 09.

Tipikusan a párpoénos vígjátékok mezőnyét bővítő produkció. Amikor vicces (szerintem nem túl sokszor), akkor tényleg lehet rajta nevetni, de szerintem ennél azért több humort kellett volna beleírni a filmbe. A francia vígjátékok kedvelőjeként mondom, hogy ez inkább amolyan közepes élmény volt.

Jean Dujardin
Christian Bujeau
Evelyne Buyle
Mélanie Laurent
Noémie Merlant
 

Jean Dujardin Victor Hugo regényeit olvasva készült fel a szerepre.

(hp )
 

Laurent Tirard kimondottan Jean Dujardinnek írta a főszerepet.

(hp )
 

Jean Dujardin és Laurent Tirard második közös filmje. Az első az Életem NAGY szerelme volt.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.