Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
98

Waterloo Híd (1940)

Waterloo Bridge
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Waterloo Híd
 
Deku   2017. 08. 30.

legújabb vélemény

Ennél tökéletesebb színészi gárdát nem tudtak volna összeválogatni. Nem tudok rosszat mondani, ez nagyszerű, szórakoztató, és kedves történet lett. Remek szórakozás bárkinek aki kedveli ezt a műfajt.

 
Berto49   2016. 11. 07.

Nekem már egy kicsit túlságosan romantikus, de Vivian Leigh szépsége és játéka miatt megérte megnézni. Külön érték a klasszikus szinkron, Váradi, Mécs, Simor, Bulla. Talán leszek majd egyszer olyan érzelmes hangulatban, hogy újra megnézzem.


 
Toncsi   2016. 12. 06.

Nagyon erős melankóliát és drámai töltetet árasztó film, a második világháború éveiből...Emlékszem, hogy még nagyon fiatalon láttam, és olyan erős nyomot hagyott bennem, hogy a sztorira nem is, de az érzésre amit keltett, tökéletesen emlékszem.

 
Cercei   2015. 02. 01.

Kedvelt és népszerű történet, mely a világon sok lány szívét átjárta, és meghatotta. Nemhiába, hiszen igen baljós kicsengése volt, és a filmbéli hangulatot tökéletesen eltalálták. A Gyertyakeringő pedig az egekig röpítette az imázsát...

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.