2015.11.02 16:26 krysn95 Olvasottság: <100x
1

Hibátlan

A Fast Five nem csak szérián belül az egyik személyes kedvencem, de a top filmjeim között is biztos helye van és a sorozaton belül is jelenleg ennek a legmagasabb az imdb értéke.

Szerintem Justin Lin 3. FF filmjére állt össze minden a tökéletes konstellációvá. A karakterek, a vágás, a verdák, a forgatókönyv íve és minden elem egy olyan tökéletes csapatot alkot, mint a nutella bármivel. Nem csak az összes balta arcú karaktert vegyíti hibátlanul, de az egészet még négyzetre is emeli, a széria legjobb húzásával, Dwayne Johnsonnal. Nehéz feldolgozni de a babaolajos fillipino? szikla még Vin Dieselnél is nagyobb tesztoszteron lovas és mivel valszeg a Csendes Oceánt is szóra tudná bírni, elég hiteles választás volt bevetni a csapat ellen... Chuck Norris becsületrendet neki!

Hibátlan

Az eszetlen nagy pörgés, és végleg sutba dobott realitás miatt a leggyakoribb kritika az új részekkel kapcsolatban a túlzás. (Igaz ezen kritikákat vélhetőleg 40 kilós művészfilmen edzett kritikusok fogalmazzák meg akiknek a szórakozás plafonja, ha fekete fehérben nézhetnek 20 percig egy 70 éves, félmeztelenül cigiző tagot.)

Általában az FF sorozatban, -de főleg az 5. résztől felfelé- realitást számon kérni kb olyan mint Ozorára Máté Péter koncertet szervezni..nincs sok értelme..már csak azért sem mert eddig kb minden szereplőnek ~30-35 alkalommal kellet volna szörnyet halnia..

Röviden, a Fast Five hibátlanra gyártott blockbuster, amiben nem felejtik el tovább gördíteni az eseményeket sem miközben azért látványosan teszik el a vasakat az árokba.

akció | kaland | thriller

Miután Brian és Toretto kiszabadította Domot, folyamatosan menekülniük kell a hatóságok elől. Szabadságuk elnyerése érdekében elvállaják az utolsó balhét Rio de Janeiróban,... több»

1