2018.08.26 23:08 Annuska Olvasottság: 197x
0

Egy fajsúlyos témáról őszintén és humorosan

A fiúk a klubból című sorozat nem mai darab. 2000-ben került a képernyőkre és annak ellenére, hogy egyesek szemében egy kicsit kényes téma áll a középpontban egy népszerű sorozatról beszélünk. 18-as karikás a sorozat és nem horror. A karikáját a sok-sok szexuális jelenetnek köszönheti, amit nagyon természetes formában tálalnak a nézőknek.

Elképesztően őszinte és szókimondó, nincs benne tabutéma, mindent ki mernek mondani. Kicsit a Szex és New York férfi változata, még a kávéház és a nagy beszélgetések is stimmelnek. Izgalmas és különböző, de kedvelhető karakterek vannak benne. Elég emberiek, hétköznapi foglalkozással, egyszerű barátokkal.

Egy fajsúlyos témáról őszintén és humorosan

Rendszeresen járnak szórakozni. Ott van Michael a jó szívű barát, akire mindig lehet számítani és hatalmas képregényrajongó. Brian a jó pali, aki a röptében a legyet típus. Ted a kicsit esetlen önbizalomhiányos könyvelő és Emmett, aki büszkén vállalja melegséget. És csatlakozik a csapathoz a zöldfülű Justin is, akinek fiatal kora ellenére remek gondolatai vannak. Ami egy picit szokatlan a sorozatban, hogy itt mindenki meleg. Eleve szokatlan, hogy egy 5 fős baráti társaságban mindenki homoszexuális, de úton útfélen is sorstársaikba botlanak. Több aspektusból ismerhetjük meg az anya-fiú kapcsolatot. Egyik esetben az édesanya nagyon elfogadó, mindent könnyedén vesz és számára az ő fia a legtökéletesebb (ennek kéne a természetesnek lennie). A másik esetben az édesanya küzd fia érzései ellen és nem akarja elfogadni őt. Érdekes konfliktusokat szül az ügy. Érdekes téma volt a fiatal fiú útkeresése, aki tudja magáról, hogy homoszexuális de csak most csöppen bele a világába. És ekkor találkozik egy idősebb férfival, aki bárkit megkaphat. Az ő kapcsolatuk talán a legszebb az egész sorozatban és végig kíséri az egész öt évadot. Igazi LMBT sorozat. A meleg palikon kívül sok szerep jut egy leszbikus párnak is, akiknek van egy gyerekük, akinek történetesen az egyik homoszexuális pali az édesapja. Terítékre kerül barátság és vallás is. Fő mondanivaló, hogy vállaljuk fel önmagunkat. Persze könnyű azt mondani. Itt előtérbe kerül, hogy van aki nyíltan vállalja nemi identitását más titkolja azt. Titkolni kell, mert az ember nem kaphat meg egy állást, ha meleg. A sorozatnak meglepően jó a humor. Nem hahotázik az ember, de minden részben 2-3 alkalommal is széles mosollyal az arcán ül és bámul a képernyőre. Talán az a legviccesebb, amikor a homoszexualitásukból csinálnak viccet a szereplők.

dráma | romantikus

A sorozat 8 homoszexuális pár mindennapjait mutatja be.

0