2018.10.20 09:02 jake_green Olvasottság: <100x
0

Pörgős tiniakció a Nyomd, Bébi, nyomd!

KONKLÚZIÓ : ha nem tini vagy, akkor ne nézd meg a filmet mert ártalmas az egészségedre!

Őszintén nem tudom, hogy miért és hogy kicsoda értékelte fel ezt a filmet...

Pörgős tiniakció a Nyomd, Bébi, nyomd!

Már a film eleje is iszonyatosan idegesítőre és hosszúra sikeredett. Amikor azt írták a film leírásában, hogy "Bébi zenét hallgat és autót vezet..." EGÉSZ FILM ALATT ENNYI TÖRTÉNIK RÁADÁSUL 2 ÓRÁN KERESZTÜL! Ebből hogy lehetett csinálni egy filmet? Miért gondolta azt Edgar Wright hogy ez lebilincselpő és maradandó film lesz a nézők számára?!

Belerakták szerencsétlen Kevin Spacey-t, aki méltatlanul alul teljesítette a rá osztott érdemtelen szerepet. De emiatt rá konkrétan nem lehet haragudni, mert ha őszinte akarok lenni, akkor én az Ő helyében ugyanígy leszartam volna ezt a filmszerepet! Ő sokkal jobb dialógusokhoz, sokkal jobb story-khoz és sokkal mélyebb karakterekhez szokott! Erre itt mi volt ezek közül? SEMMI!

Jamie Foxx hozza a neki jól álló fekete-vicces-gengszter figurát, ez az egy tényleg mindig jól áll neki, de édeskevés ahhoz hogy a filmet megmentse.

A tini-romantika szál harmargyenge volt, sőt kifejezetten idegesített, át kellett pörgetnem sajnos mert különben beleszúrtam volna egy kést a fülembe és eg yvillát az arcomba hogyha végig kell hallgatni a TELJESEN ÜRES, KLISÉS TÚLJÁTSZOTT dialógusokat. A fiú és a lány indokolatlanul szerettek egymásba. A film teljesen abszurd szituinak egyike, hogy idegenek, amikor meglátják hogy zenét hallgatsz, elkezdesz velük az élet mélyebb értelméről beszélni. Ansel Elgort ripacskodása (ő a zenehallgató, a főszereplő) szintén elviselhetetlen méreteket ölt a filmben, így tovább rontva az amúgy is rendkívül alacsony nézhetőségi faktorát a filmnek.

Eiza González "szexizése" volt az egyetlen amit jó volt nézni , de ismétlem : 2 órányi hulladékért cserébe akkor sem vigasztalt...

Nekem 30 éves fejjel nem elég egy filmbe, hogy a fele autósüldözéses jelenet. Szerintem ez 2018-ban édeskevés! Ez nem COBRA11...

De ami betette a kaput nekem, hogy a filmet így kategorizálták : "Akció| Thriller | Krimi | Zenés".... HOL VOLT EBBEN A FILMBEN A THRILLER ÉS MI VOLT A KRIMI? Ez a film egy "zenés akciófilm" maximum, azokból is csak a gyendébb fajta.

A történet nagyon gyenge, a szereplők ehhez mérten alulteljesítenek, a jelenetek 80%-a teljesen unalmas.

Szerintem ezt max ilyen tizenévesek értékelik jobbra, mint 1csillag. Hallgatni kellett volna az ösztönömre, hogy ilyen személytelen és klisés címmel rendelkező filmet nem fogok megnézni.

akció | dráma | krimi | thriller | zenés

Bébinek (Ansel Elgort) van egy-két titka. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és fiúi szeretettel gondoskodik egy süketnéma bácsiról. De ha Doki (Kevin Spacey) hívja, akkor beül egy... több»

0