2020.12.16 17:01 Yosihiro Olvasottság: <100x
2

Terminátor Genisys

Azt hittem, minden Terminátor-filmet láttam, de tévedtem. Ezzel a résszel kicsit megleptek, de összességében szerintem egy jól sikerült részről beszélhetünk. A tartalma ad olyan dolgokat, ami miatt a filmet jó kategóriába sorolhatjuk.

Azt hiszem, a látványra nem lehetett panaszunk, és történet felgöngyölítése is jól sikerült. Nekem tetszett, ahogy ezt felvezették, és igen, némi váratlan dolgot is kapunk a filmben, ami mind pozitívum. Csupán az elcsépelt harcok voltak már megszokottak. Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés is jó. A színészek szerintem tartották a jó színvonalat. A hangi és képi effektek is jól sikerültek. Így megérdemli ez a film a négy csillagot.

Terminátor Genisys

Az igazi Terminátoros hatást nem éreztem, azt a megdöbbentő érzést, mikor A. S. a filmen mint időutazó megjelent. Továbbá az érzelmeket lazán kezelték és elhanyagolták. Talán a végére marad némi csepp. A vicces beszólások és mondatok még mindig jók lettek szerintem. Nem unalmas film, van pörgés, némi lassítás és a végkifejlet. A történet ezen verziója valóban új színt hozhat akár a folytatásba is.

Szerintem a film egyedi hangulatú és vonalvezetésű, amiből már csak az az érzelmi töltet hiányzik, amivel még jobb lesz. Talán egy olyan rész, amiben nincs időutazás és nagy lövések, de mégis az ifjú John Connor felcseperedéséről szólna, szerintem abban is lehetne egy nagyot alkotni, de ez csak az én meglátásom. Csak ajánlani tudom minden Terminátor és robot rajongónak, kihagyhatatlan klasszikus. Üdv, Yosi

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2023.02.14.)

2029-ben John Connor (Jason Clarke), az ellenállás vezetője tovább folytatja harcát a gépek ellen. A Los Angeles-i összecsapás idején John megtudja, hogy a SkyNet ördögi tervet... több»

2