2020.12.19 12:26 helfannn Olvasottság: <100x
0

Muszáj lennie második résznek!

Nézhető film, van benne minden. Minden gyerek fogja élvezni, aki szereti az ilyesmit, de még azoknak se okoz olyan nagy csalódást, aki nincs annyira képben az ilyesmivel. Bármikor szívesen újranézem ezt a filmet. Egyszer mindenképpen meg kell nézni legalább. Nem csalódtam egyáltalán. A poénok is minden téren rendben vannak. Imádtam.

Mindenki talál ebben a filmben valamit. Van benne komédia, akció, kaland meg sok más érdekes dolog. Szeretem az ilyen filmeket, egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem. Egyáltalán nincs azzal bajom, hogy ez elméletileg egy gyerekfilm, gyerekeknek készült. Nem is lepett meg, hogy tetszett, mert az ilyen Jeepes, "szörnyverdás" filmek mindig be szoktak nekem jönni. Lenyűgözött teljes mértékben.

Muszáj lennie második résznek!

A sztori is rendben van, azt is nagyon szerettem. Nem túl bonyolult, és ez egyáltalán nem is baj, mert nem is kell a történetnek olyan nehéznek lennie, ha pont egy ilyen filmről van szó. A karakterek is tök jól hozták a színvonalukat. Egy egyszerű családi mozizásnak tökéletesen megfelel ez a film, ugye a Monster Trucks-Szörnyverdák. Nem hiszem, hogy volt forgatókönyve meg ilyenek, mert az ilyen filmeknek nem nagyon van, de I don't care. Szétröhögtem magam ezen a filmen, izgalmas volt, egy csúnya szó sem hangzott el benne, és biztos, hogy jól tették, mert nagy valószínűséggel a gyerekek felszedték volna.

Türelmetlenül várom a következő részt. Bízom benne, hogy a következő rész (a második rész) is olyan ütős lesz, mint ez. Majd meglátjuk. Lekötött, nem csak egyszer nézős. Ez a film messze jár az átlagostól. Az ötből a négy csillagot is lehagyja. Szóval ez a film mindössze zseniális. Nem hiányoltam belőle semmit, és szerintem más se. Ajánlom. Tudom magamról, hogy évek óta szeretem az ilyen típusú filmeket, de ez minden eddiginél jobban bejött.

akció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Tripp, a középiskolás fiú nem érzi otthon magát diáktársai körében, ezért más kiutat talál a kisvárosi egyhangúságbúl és szürkeségből: autóroncsokból épít egy... több»

0