2020.12.21 14:26 Yosihiro Olvasottság: 101x
1

Titán

Nekem ez a film igazából nem tetszett. Valahogy a cselekmény, és amit mondani akart a film, erőszakos motívumokat sugallt. Meg persze ez a fajelmélet, ami igazából nem olyan sci-fi alapanyag, amiből jó filmet lehetne csinálni, és amint mutatja, nem is sikerült. Igazi értelme a filmnek annyi, hogy próbálják olyan génmódosításokkal az emberi szervezetet felkészíteni, hogy A Titánon élni lehessen. Na hát ez az, igazából gondolom, és szerintem mindenki tudja, hogy vannak emberre irányuló kísérletek, de igazi áttörés nem született, csak részbeni.

A film alapjában véve nem lenne rossz alap, de valahogy mégis kicsúszik a lényegi mondanivalója a nézése közben. Nincs olyan dolog, ami megragadna, csak olyan impulzusokat kapunk, ami nem pozitív. A befejezés meg, valljuk meg, meseszerű. Összességében a forgatókönyv közepes, a rendezés néhol jó, néhol pedig gyenge lett. A színészek nem tudják átadni a film értelmét, így ők nem tudtak jól teljesíteni ebben a szereposztásban és karakterben. A hangi és képi effektek jók. Így mindent összevetve három csillagot tudok adni a erre a filmre.

Titán

Igazából nem tudott úgy megfogni valami ezen a filmen, hogy jónak mondanám. Ürességet éreztem. Új faj születik, rendben, de mindezt nem tudják érzelemmel és olyan történéssel bemutatni, ami megérinti az embert. Maximum a csodálkozás marad, és sajnálat. A végkifejletet ugyan pozitívumként kell értékelni, de az, hogy száll az ember, mert ugyan nem szárnya nő, hanem hártya, hát, hogy is mondjam, biztos nem Superman.

Igazából csak annak tudom ajánlani, aki kíváncsi egy sci-fi filmre, amiben ugyan mutatnak érdekességet, de semmi olyan nem történik, amiért izgulni vagy nagyon csodálkozni kellene. Én azt javasolnám a film készítőinek, hogy javítsák ki a hibákat, mert egy 2. résszel tehetnék ezt jobbá. Üdv, Yosi

55 A Titán  (2018)

dráma | misztikus | romantikus | sci-fi | thriller

A The Titan című sci-fi történetében egy katonacsalád részt vesz egy úttörő kísérletben, mely a genetikai kísérleteket ötvözi az űrkutatással.

1