2020.12.30 19:09 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Dr. D 5.

Akkor kezdjük a címmel! Nem értem, miféle millió dollárról akar a cím szólni, mikor ahhoz semmi köze. A szőrmókok meg hát na, ha kis kedvenceinket szőrmókoknak hívják, akkor egy ló vagy teknős és egy kígyó az mi? Na hát ez magában kiborító.

A történetnek szerintem itt jól fogták meg az elejét, és értelmesen folytatták. Aztán jött ismét egy utazás, és teljesen felborul a film. Még talán az első jelenetek jók, meg hogy a bulin összejön megint egy sráccal, aztán ki tudja, mi lesz velük. Szóval megint sántít a forgatókönyv, és az értelem elhelyezése, de azért még mindig több mondanivalót tudott adni, mint az előző. Úgy érzem, itt az állatok is elég nagy szerephez jutottak, ami az előző részben mondjuk ki, koránt sem sikerült jól. Itt van némi érzelem, zene, és olyan emberi tulajdonságok, mint barátság és szerelem.

Dr. D 5.

A vége megint picit gyermeteg lett, de legalább az állatoknak sikerült rendet tenni... A záró képsorok pedig úgy értek véget, hogy még bármi lehet, és szegény Dolittle kislány nem találja a szerelmét, csupán 7 évet várhat arra, hogy állatokat gyógyítson. Remélem, ha ez a hét év eltelik, nem jönnek ki újabb résszel.
Összességében a forgatókönyv közepes, a rendezés közepes, a szereplők közepes játékot adnak, csak jóindulattal, és a hangi, képi effektek is közepes tendenciát mutatnak. Így nagy jóindulattal adok három csillagot erre az 5. részre. Most 2020 van, a hét év eltelt, és remélem, nem akarják folytatni ezt a sorozatot, ami amúgy alapjaiban véve jó is lehetne, de nem ebben a formában. Csak egyszer nézhető kis film, ami sok izgalmat nem rejt, de jól lehet szórakozni rajta, erre megfelel. Üdv, Yosi

családi | vígjáték

Maya Dolittle lemond állatorvosi álmáról, és Los Angelesbe utazik, ahol kutyájával, Luckyval egy állatokról szóló tévéműsor házigazdája lesz. Idővel beleun az egészbe, és... több»

0