2021.06.07 23:37 Zoltán384279 Olvasottság: 249x
2

Újra a Démonok között

Egy újabb zseniális sztori. Imádok a Démonok között lenni. Ezt a szériát nem tudták még eddig elrontani. Remélem, ez így is marad. És hogy sokáig tart még. Mikor láttam az előzetest, szinte imádkoztam, hogy ne csak annyi legyen a filmben, mint a trailerben. Mert ugye mostanában az a divat, hogy minden poént lelőnek előre. Hát nyugodt szívvel mondhatom, hogy a trailerben szinte semmi nincs a cselekményből.

Úgy néztem végig a filmet (ahogy a franchise többi részét is eddig), hogy az se tűnt volna fel, ha közben nem veszek levegőt. És a legjobb az egészben, hogy teljesen más, mint a többi rész. Mégsem lett kevesebb. Sokan mondták, hogy régebbi filmekben le lettek már csontozva ezek a dolgok (pl. az ördögűzés), viszont azt nem tudom, miért írták ezt. Az a jelenet kb. 5 percet vesz el a majdnem 2 órából. És a hideg kirázott tőle, pedig az Ördögűző volt az egyik első horror, amit láttam kb. 12 éves koromban, és nem igazán hatott meg.

Újra a Démonok között

Nagyon tetszik, hogy rámentek egy másik vonalra. Hogy nemcsak a démon van a filmben, hanem az is, aki megidézi. Ezzel már nemcsak a múltban kell kutatni a Warren párnak, hanem a jelenben is. És persze ők hozzák a kötelezőt. Ami nem tetszett, hogy Arne csaja miért nem mondta a bíróságon, hogy a srác őt védte. Azt az alkeszt én minden megszállottság nélkül kinyírtam volna. De olyan gyorsan pörög a film, hogy az ember a végére el is felejti, hol kezdődik.

Simán néztem volna még 2-3 órán keresztül. Nagyon nagy Conjuring rajongó vagyok, és sokszor mondják a filmekről, hogy a folytatások nem elég jók, de azt mondom, hogy eddig ez a legjobb rész az összes közül. Ez is csillagos ötös.

horror | misztikus | thriller

Egy hátborzongató történet egy nem e világi gonoszról, mely még a sokat látott és tapasztalt, paranormális ügyek felderítésével foglalkozó házaspárt, Ed és Lorraine Warrent... több»

2