2022.04.19 22:54 Zoltán384279 Olvasottság: 132x
0

Miért csak 8 részes?

Nem értem, miért kapott ez a sorozat ennyi negatív kritikát. Én csak egy igazán rossz dolgot tudok mondani róla, csak 8 részes. Ahogy a Netflixet ismerem, nem is fogják folytatni, mint jó pár remek sorozatot, ami sokaknak nem tetszett. Igen, más mint az eredeti Vikingek, de nem is baj. Szerintem még jobb is lett. Ez nem egy egyszereplős film, legalább 3, de inkább 5 olyan szereplő is van benne, akire érdemes figyelni.

Jó a casting. Nagyon tetszettek a szereplők. Nem csak akkor érdemes foglalkozni a filmmel, mikor ott van a főszereplő, hanem végig érdekes. A Vikingek csak akkor volt jó, mikor Ragnar a képernyőn volt. Az egész sorozat csak miatta volt egyáltalán nézhető. Mikor épp nem róla volt szó, nem érdekelt a történet. Miután meghalt, vége is lett. Nem volt miért nézni.

Miért csak 8 részes?

A Vallhalla teljesen más. Minden perce érdekes. Látjuk, mit tesznek az emberek hatalomért, haszonért és a vallás nevében. Sokaknak nem fog ez tetszeni, de itt látszik igazán, mire is képes a vallás. Talán pont azért, mert szeretem a történelmet, gondolom azt, hogy a világ sokkal jobb hely lenne, ha nem is ismernénk ezt a szót. Mindig csak a baj volt, van és lesz is miatta. Ezt a film tökéletesen be is mutatja ezt az első perctől az utolsóig. Ha jobban kibontották volna a sztorit, és több pénzt raktak volna bele, tökéletes lehetett volna. De nálam így is csillagos 5-ös. Alig várom, hogy Leif elszabaduljon, valamint kíváncsi vagyok Freydís és Emma királyné végzetére is. Mind a három történet nagyot üthet, csak folytassák!

akció | dráma | háborús | kaland | romantikus | történelmi

A Vikingek című, nagy sikerű sorozat folytatása, ami 100 évvel később játszódik. Nyomon követhetjük Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada és Hódító Vilmos, Normandia... több»

0