2022.08.24 10:20 Adikgashiik Olvasottság: 1180x
8

Kasztrált predátor

Többet ésszel, mint erővel alapon kiherélték a predátort, akit már egy 15 éves 40 kilós kislány, egy baltával, és fortéllyal megölhet. Azt, akinek a hobbija, hogy bolygóról-bolygóra utazik, harcol az adott bolygó ragadózóival szemben, amit nagyon jól be is mutat az a f*sza jelenet, mikor kettétép lazán egy grizzly medvét, és tocsog a lucsokban. Mikor a végén a kiscsaj a hátára ugrik, a perdátor simán eldobja, ahelyett hogy ketté tépné a p*csba, amit egyébként egy predatátor valóban is csinálna. The end.

Ahogy már más is leírta előttem, a kiscsaj csapdába lépett, arcon verték puskatussal, de no problemo, megy minden tovább. 10 perc alatt össze dobja a fákra a kihegyezett karókat, beállítja a maszkot, közben a predátor meg ugye bedob egy kávét, meg egy krémest.

Azok már apróságok, hogy komancsok minden alkalommal úgy néznek ki, mint akik most jöttek ki fodrászatból, vagy éppen hogy póki sebességével ugrál a fákon, meg pár olyan fogpiszkálón, ahogy nem kellene egy 150-200kg lénynek (egyébként az első részben erre is figyeltek). Ja, a kedvencem mikor letépi az egyik agyarát, mint egy kezdő fogász. Vagy, hogy mindig van idő elszavalni egy Petőfi Sándor verset.

Kasztrált predátor

De ez már tényleg csak apróság, amit ebből én ki akartam hozni, hogy a predátor már nem ragadozó. Nincs félelem, nincs ott az, hogy ezt a lényt baromi nehéz legyűrni.

Pozitív.

A fényképezés, az operatőri munka, a kutya nem CGI, és nem nyírták ki.

A bátyja harc jelenete, ami bár ugye ismerős a Nimród Antal féle Predatorsból.

Ami fogyaszthatóvá tette volna számomra, ha együtt nyírják ki a bratyóval.

A szinte csak pozitív visszajelzések, meg az hogy ennyi már elég egy “jó” mozihoz, az már megmutatja, hogy ezt kajálják az emberek, és így már nem is kell több.

Kérjük vissza a ragdozó heréit.

70 Préda  (2022)

akció | dráma | horror | kaland | sci-fi | thriller

Egy komancs törzsi világában járunk, amelynek mindennapjait még nem dúlták fel az európai hódítók. Itt él Kee, aki mintha látnoki erővel is bírna. A lány nagyon közel áll... több»

8