2023.04.21 23:28 erahurka Olvasottság: 114x
0

Ettől a filmtől nem lettem kvantumániás

Le vagyok döbbenve. A Marvel filmek azért – bár az utóbbi időben kicsit ingadozóbban sikerültek – szinte mindig hoztak egy korrekt, szórakoztató szintet, de olykor akár a műfaj határait is ki-kitolták. De hogy a Kvantumánia mennyire mellé ment minden, egyszerűen minden szinten, az elképesztő.

A látvány a film első felében Asylum-színvonal, és kicsit sem túlzok. A karakterek borzasztóan elütnek a háttértől, ami sokszor nagyon csúnyán volt megcsinálva. Később javult a helyzet, talán mert sötétebb környezetben voltak, és ott kevésbé látszott.

Ettől a filmtől nem lettem kvantumániás

MODOK egy külön bekezdést megér. Basszus, egyrészt idétlenül nézett ki, másrészt a karaktere is idegesítő volt. De legalább villantott egy minisegget a minikezek és minilábak mellé, az is valami.

Nagyon meglepett amúgy, hogy a film humora mennyire gyenge. Az előző két Hangya ezen a téren egész jól muzsikált, most meg mintha letépték volna a húrokat egy hegedűről. Párszor betalál, de jóval többször próbálkozik, mint ahányszor sikerrel jár. Bill Murray is lehetett volna akárki, nem működött.

Kang kicsit felemás volt, egy darabig nem tudtam, kire emlékeztet a ripacskodása, aztán rájöttem, hogy Jordan Peele-re a Baby Forest videóból. Ezt leszámítva nem volt rossz, bár nem igazán értettem, miért ekkora világverő a csávó, ha a tetves Hangya is szét tudta rúgni a seggét.

Bár a CGI nem mindig volt a topon, azért maga a dizájn meg ez a sokszínű kvantumvilág vagy mi egész jól ki volt találva. A vége felé eléggé elgurult a gyógyszer, kicsit úgy, ahogy az egész MCU-nál; kezd olyan nagyra nőni az univerzum, amivel a készítők már nem tudnak értelmes keretek közt mit kezdeni, és a bevételi adatok alapján a nézők is egyre kevésbé.

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Nem tűnik túl jó ötletnek , amikor Cassie, Scott Lang lánya létrehoz egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Kvantumbirodalommal. Scott, Cassie és Hope Van... több»

0