2023.05.07 05:05 Bafam Olvasottság: <100x
1

Előző két M.M. film realizmusa feledésbe merül a folytatásról szóló teljes fantázia számára

Majdnem nyolc év telt el a Magic Mike XXL megjelenése óta, ami véleményem szerint a szükséges lezárást adta a sztorinak. Élveztem az első két filmet, leszámítva a sajtos sztriptíztáncost, mert átérezték azt az életet, amit ezek a férfiak élnek, ahelyett, hogy kizárólag a vetkőzésre összpontosítottak volna. Meglepően magával ragadott. A Magic Mike's Last Dance majdnem az ellenkezőjét teszi, mivel kizárólag Channing Tatumra és Salma Hayek hamis romantikus cselekményére összpontosít, ürügyként a Magic Mike számára, hogy egy utolsó show-t állítson elő, teljes fantáziává alakítva a filmet.


Előző két M.M. film realizmusa feledésbe merül a folytatásról szóló teljes fantázia számára

Ne érts félre. Általában szeretem Salma Hayeket, de ebben a filmben szörnyű volt a szereplése. Egy másodpercig sem hittem a karakterének, és néhány sorát kínos nézni. Egyáltalán nem vettem meg ő és Channing Tatum románcát. Időnként szinte fájdalmas volt. Mindenki más hasznos munkát végez, de ha olyan potenciális ügyfelek vannak, amelyeknek nincs kémiája egymással, az megszakíthatja az üzletet.


Sajnos a mese kiválasztott fókuszpontja miatt a tánc is megsínyli. A végén egy elég rendes műsort kapunk, de csak egy táncos jelenet van a filmben. A tánc többi része már csak ilyen. Kicsit azért, mert megmutatják nekik a show összeállításához való edzést. Egy teljes táncszám sem az első tánctól az elején, egészen a végéig.


Ha már a táncról beszélünk, egyik táncosnak sincs semmiféle személyisége, és nem is játszik semmilyen szerepet a filmben azon kívül, hogy csak táncosként ott lehet. Így visszatérünk a központi cselekmény kérdéséhez, amely a rosszra összpontosít. Még csak nem is hozták vissza az eredeti táncosokat táncolni, vagy akár részt sem játszottak a filmben, csak egy 2 perces cameo csoportos videocsevegést. A film még úgy építi fel, hogy Mike folyamatosan kerüli a telefonhívásaikat, de nem csinálnak vele semmit, és ez volt a legnagyobb csalódásom.


Az egyetlen pozitívum, amit elmondhatok róla, hogy a rendezés jól kivitelezett. A kameraállások, az effektusok és a vágási munka kedvez a filmeknek, de ez nem elég ahhoz, hogy megmentse a rossz filmtől.


Összességében nem tudom ajánlani. Az első kettő nyers gyémánt, ez pedig egy szikla, amely egyenesen az óceán fenekére süllyed. Ha nem lenne Steven Soderbergh feszes irányzata, akkor alacsonyabbra értékelném.

dráma | vígjáték

Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon... több»

1